As vrea sa fiu sprijinita intr-o problema: cum pot afla daca am de platit diferente de impozit anual, avand in vedere ca am doua servicii cu contract de munca?
Am un salariat care si-a dat demisia si incepand cu 1 decembrie 2012 nu mai este salariatul intreprinderii.
E corect sa fac decizia de incetarea CIM pe data de 29.11.?
La fel inregistrarea in REVISAL pe 29.11. cu art. 81 (1) si sa-l transmit tot pe 29.11.?
Buna ziua,
Ca persoana fizica am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru un apartament intr-un ansamblu rezidential in constructie. Am achitat aprox. 90% din valoare, apartamentul a fost finalizat dar nu mai am posibilitatea de a achita si restul sumei. Exista cadrul legal de a "vinde" acest antecontract? Adica de a transfera drepturile si obligatiile mele ale acestui antecontract, altui beneficiar?
Unde trebuie sa deschid actiunea prin care sa solicit prelungirea platii alimentare pana la terminarea studiilor? Cu cat timp inainte si ce acte trebuie depuse?
In hotararea de incredintare a minorului se specifica faptul ca tatal este obligat sa plateasca pensia pana la majoratul minorului.
Mi s-a incredintat spre crestere si ingrijire minorul rezultat n urma casatoriei. Tatal sau a fost obligat la plata pensiei alimentare.
Minorul are acum 17 ani si jumatate a terminat clasa a X-a.
Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza pentru obligarea tatalui la plata pensiei alimentare pana la terminarea terminarea studiilor cum este prevazut in lege. Ce formalitati am de indeplinit.
Va multumesc!