avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa demisie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa demisie

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la somaj. Daca un salariat isi da demisia, beneficiaza de somaj?

Multumesc!
Elena
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 3 Iulie 2013
nu
Încetarea contractului individual de muncă prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj, având în vedere că demisia este un motiv imputabil salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului hydee hydee Buna ziua. Intrebarea mea este daca pot sa -mi demisionezi daca sunt angajata pe perioada determinata? multumesc. (vezi toată discuția)
Somaj buburuza97 buburuza97 buna am lucrat la o societate timp de 30luni la care conditiile nu erau tocmai cele mai bune din cauza abuzurilor pshiice si verbale aduse de cel ce se ocupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj dupa demisie cocos144 cocos144 [b]Buna seara ! Intrebare : in situatia demisiei din activitate,se mai acorda ,la solicitare, indemnizatie ( ajutor ) de somaj ? Multumesc pentru raspuns ... (vezi toată discuția)