avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate verbat123

Activitate verbat123

cum se solicita presedintelui clarificarile? trebuie sa trimit cerere prin scrisoare cu recomandare pe adresa asociatiei?
Buna ziua! Vreau sa vand produse de ingrijire a fetei online si as dori sa stiu ce documente mai trebuie sa am pentru ele. Am trecut de stadiul de infiintare firma, magazin online, domeniu, am gasit si un furnizor in UE si stiu ca mai trebuie si o traducere oentru fiecare produs. Mai trebuie si alt certificat pentru ele? Sau pentru vama cum se procedeaza? Sau cine ma poate ajuta cu aceste info? Contabila, cei de la ONRC? Multumesc
eu le-am trimis mesaj celor de la eccromania, au vazut mesajul de dimineata si nici acum nu mi-au rasp, hm...
in mod normal daca nu platesti (si nu au de unde retrage bani) ti se anuleaza automat contul; eu am incercat sa le scriu sa mi-l anuleze, venea mereu daemon-failure mail, n-am mai platit, am inchis cardul si bineinteles ca au inceput cu amenintarile si executarea silita. nu m-as agita prea tare dar nu stiu cum e u IP-ul ala alocat si daca te gaseste. nu mi se pare normal ca la un banal site de dating, cu clauze abuzive si cu butoane pt anulare care nu exista (iar e ilegal), nu dau factura (chiar specifica mandri ca ei nu dau factura, probabil ca sa nu fie depistati), ei nu ofera nimic in schimb doar cer si iau, deci nu e normal ca la un site de dating, fie ca platesti sau nu, sa fii amenintat ca te executa si trebuie sa platesti nu stiu cat, pe cei temei legal? sunt curioasa daca m-au localizat sa trimita balarie din aia in posta
buna ziua, doresc sa-mi schimb numele (este cacofonie) si doresc sa stiu ce efecte are, adica, am un apartament achizitionat pe numele meu si vreau sa stiu daca afecteaza cumva la fel si cu mostenitorii (parintii), trebuie facut alt act si sa-i mentionez acolo?
Buna ziua, urmeaza sa achizitionez un apartament prin agentie imobiliara si sa semnez un precontract si sa dau un acont; treaba e ca nu am banii necesari doar daca vand si eu la randul meu apartamentul, deci depind de banii de acolo. Cum se procedeaza si ce se intampla daca nu se vinde? Cumparatorul ne lasa 3 luni, ceea ce mi se pare foarte putin iar agentia vrea exclusivitate pe apartamentul meu si nu prea vrea sa negociem comisionul. De asemenea, in afara de comision, ce taxe mai sunt, ceva TVA? ce trebuie sa contina un antrecontract? multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si eu particip; mie nu mi-a raspuns nimeni la mailuri de 2 saptamani de cand i-am contactat; am vazut de a doua zi ca sunt neseriosi dupa constructia site-ului, ca utilizator nu ai prea multe optiuni pt tine sau sa poti lua legatura cu un moderator in timp real. am luat toti banii de pe card sa nu mai aiba ce retrage, inca nu-l pot inchide din pacate, mai astept o suma pe el
eu am tot incercat sa le trimit mail pt renuntare pe vreo 3 adrese si acestea nu exista, vine mailer daemon-failure, ce sa fac? totodata, unde sa ii reclam?
si vanzand ca alta solutie nu am sa renunt la "abonament" si ca n-a mers adresa de mail, mi-am luat precautii si am scos toti banii de pe card sa nu ia a doua luna, urmand sa-l inchid