avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela2006

Activitate Mihaela2006

Buna ziua,
As dori sa stiu daca la limita de varsta pentru pensionare au vreo importanta copii nascuti si trecuti in cartea de munca. Daca limita de varsta pentru femei e (deocamdata#-o) 58 ani si 9 luni, eu pot iesi mai devreme daca am 3 copii ?
Va multumesc anticipat :D
Buna ziua,
As vrea sa fac un schimb de locuinta (garsoniera cu similar) si nu stiu daca se mai face un astfel de act, avand in vedere ca niciunul dintre proprietari nu da sau primeste bani, sau sunt necesare doua contracte de vanzare-cumparare. Poate stie cineva sa ma ajute cu un raspuns.

Va multumesc !
Va multumesc pentru raspuns !
Buna ziua,
As dori sa stiu daca este legal sa se faca modificari intr-o carte cu Norme editata de INCDPM- Bucuresti in anul 2002, norme care au fost avizate de MMSS cu Ord. Nr. 275/17.06.2002.
Aceste modificari s-au facut cu creionul direct pe carte, fara autorizare din partea elaboratorilor, iar eu ca operator calculator, urmeaza sa rescriu cartea, cu modificarile respective. Motivatia este ca se face o adaptare a acestor norme la specificul activitatii noastre si ca oricum multe din ele au fost inlocuite.
Nu ca mi-ar fi greu sa scriu, dar mi se pare ca nu e in regula ceea ce mi s-a cerut, din moment ce pe carte apare preciyarea :Multiplicarea acestor norme fara autorizare este interzisa
Va multumesc !
Multumesc mult pentru raspuns.
In septembrie 2004 am cumparat o garsoniera. Intre timp a aparut o Lege care prevede plata unui impozit, daca vanzarea se face inainte de 3 ani de la cumpararea locuintei. As vrea sa vand, dar nu stiu cat e acel impozit. Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns? Multumesc