avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se mai fac schimburi de locuinte?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se mai fac schimburi de locuinte?

Buna ziua,
As vrea sa fac un schimb de locuinta (garsoniera cu similar) si nu stiu daca se mai face un astfel de act, avand in vedere ca niciunul dintre proprietari nu da sau primeste bani, sau sunt necesare doua contracte de vanzare-cumparare. Poate stie cineva sa ma ajute cu un raspuns.

Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2007
Mihaela2006, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 18:48, 10 Iulie 2007
Se poate face, dar nu inseamna ca nu veti plati bani pentru acte.
Mergeti la notar si va lamureste. Daca nu exista si un teren aferent garsonierei se poate face tranzactia si fara notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul unui schimb de locuinte? michelle_ax michelle_ax Care este modalitatea de a incheia legal un schimb de locuinte? se fac 2 contracte de vanzare-cumparare sau exista vreun tip de contract special pentru acest ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil: acte necesare ContSters84764 ContSters84764 Am o garsoniera si doresc sa o vand.As vrea sa stiu de ce acte am nevoie la notar pentru incheierea tranzactiei,ma refer la absolut toate,inclusiv acte de la ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare - valabilitate copie legalizata Iuliana89 Iuliana89 Buna ziua! As avea si eu 2 intrebari. Pot vinde o garsoniera daca am in locul contractului de vanzare cumparare original o copie legalizata a acestuia? Daca ... (vezi toată discuția)