asta am facut,dar ce se intampla dupa,ce mi-se poate intampla?va multumesc!
am o problema!am avut o condamnare cu suspendare si aveam interzis dreptul de a fi ales,art.66 alin.1 lit.a si b,nu am stiut ce inseamna si am depus dosar de consilier local,astazi am fost sunat de cei de la politie ca mi-se va intamni un nou dosar penal,ce este de facut?ce pot face eu?va multumesc!
am o problema!am avut o condamnare cu suspendare si aveam interzis dreptul de a fi ales,art.66 alin.1 lit.a si b,nu am stiut ce inseamna si am depus dosar de consilier local,astazi am fost sunat de cei de la politie ca mi-se va intamni un nou dosar penal,ce este de facut?ce pot face eu?va multumesc!
culmea este ca desi el are sa-mi dea bani,tot el ma ameninta ca ma da in judecata....nu i-am taiat factura pentru ca a refuzat sa-mi ofere datele lui...in acel ''contract de mana'' scrie doar ca ma oblig sa incep lucrarea pana la data de....dar nu e trecuta firma ci eu....ce mi-se poate intampla in situatia asta?
eu m.am tot rugat de el sa-i emit factura si el refuza...si care ar fi modalitatea sa imi pot recupera banii?...este vorba de o hartie scrisa fara semnatura unor martori,scrisa de mine si semnata de fiecare data cand luam banii...ce pot face eu?va multumesc!
am lucrat la cineva intr-o casa,la final am facut un act de mana in care scrie ca el are sa-mi de-a 14000lei,din care mi-a dat 10000lei,restul verbal mi-a promis ca mi-va da pana in luna septembrie...acum el spune ca are ceva probleme la lucrare si ca m-a va da in judecata ca nu i-am pus materiale foarte bune,ca lucrarea are ceva deficiente...ce pot face eu?va multumesc anticipat!!!
imi pot face eu actiunea?care anume ar fi conditiile de validitate?multumesc!
imi pot face eu actiunea?ce anume si cum ar trebui sa cer instantei?va multumesc!
cum s-ar dovedi ca sunt eu vinovat?imi puteti da mai multe detalii?multumesc!
in anul 2000 am cumparat un teren cu act de mana,am platit de atunci si l-am inscris la rol,acum as dori sa autentific actul.cum anume trebuie sa procedez?va multumesc!