Am facut un angajament de plata cu o persoana din alt judet( avand o datorie la mine) de 4000 euro Angajamentul a fost facut la notar ca se obliga sa plateasca lunar cate 135 de euro in 2 ani si (aproximativ) jumate dar pana acum nu a depus de un an jumate nimic ce pot face sa recuperez banii ANGAJAMENTUL A FOST FACUT LA BUCURESTI IAR PERSOANA E DIN OLT
nu cred ca......... in codul penal exista un art 305c) neplata cu rea-credinţă, timp de două luni, a pensiei de întreţinere stabilite pe cale judecătorească,
se pedepseşte, în cazurile prevăzute la lit. a) şi b), cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă, iar în cazul prevăzut la lit. c), cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.asta daca se afla ca nu e nebun
Fostul sot nu a mai platit pensia copilului in varsta de 13 ani de 1 an si jumatate .
An facut numeroase plangeri din care prima data a venit cu certificat legal ca are o operatie la picior ,iar acum la ultima cand nu mai are probleme cu piciorul A VENIT CU CERTIFICAT PRECUM CA ARE PROBLEME PSIHICE .
Ajungand plangerea de la politie la parchet primul proc a dispus iar politiei reexaminarea lui VA ROG DATI-MI UN SFAT CE POT FACE SA RECUPEREZ BANII SI IN CONTINUARE SA PLATEASCA PENSIA COPILULUI
unde se pot reclama procurorii unui orasel daca tin sa ascunda o plangere de ,,NEPLATA A PENSIEI MINORULUI" SI SA JIGNEASCA MAMA CU LASA-L FEMEE IN PACE plangerea a fost facuta pe 4 Aprilie
AM IN INTRETINERE UN MINOR DE 13 ANI IAR EX SOTUL NU MAI PLATESTE DE 5 LUNI CONSECUTIV PENSIA ALIMENTARA PE MOTIVE CA ESTE OPERAT LA PICIOR SI NU MAI POATE MUNCI.
PROCURORUL A SPUS CA NU AM CE II FACE CA BANI ACESTIA SUNT PIERDUTI CA ASTA ESTE LEGEA . VA ROG SFATUITI-MA CE POT FACE?