avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate NicoletaBarbu

Activitate NicoletaBarbu

PRIMARII CARE SUNT SUB CONTROL JUDICIAR mai au voie sa isi depuna candidatura?
acest angajament mai trebuie trecut prin instanta ?..........el totusi e incheiat de un notar
Am facut un angajament de plata cu o persoana din alt judet( avand o datorie la mine) de 4000 euro Angajamentul a fost facut la notar ca se obliga sa plateasca lunar cate 135 de euro in 2 ani si (aproximativ) jumate dar pana acum nu a depus de un an jumate nimic ce pot face sa recuperez banii ANGAJAMENTUL A FOST FACUT LA BUCURESTI IAR PERSOANA E DIN OLT
nu cred ca......... in codul penal exista un art 305c) neplata cu rea-credinţă, timp de două luni, a pensiei de întreţinere stabilite pe cale judecătorească,

se pedepseşte, în cazurile prevăzute la lit. a) şi b), cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă, iar în cazul prevăzut la lit. c), cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.asta daca se afla ca nu e nebun

Nu pentru ca nu are nimic pe numele lui
Fostul sot nu a mai platit pensia copilului in varsta de 13 ani de 1 an si jumatate .
An facut numeroase plangeri din care prima data a venit cu certificat legal ca are o operatie la picior ,iar acum la ultima cand nu mai are probleme cu piciorul A VENIT CU CERTIFICAT PRECUM CA ARE PROBLEME PSIHICE .
Ajungand plangerea de la politie la parchet primul proc a dispus iar politiei reexaminarea lui VA ROG DATI-MI UN SFAT CE POT FACE SA RECUPEREZ BANII SI IN CONTINUARE SA PLATEASCA PENSIA COPILULUI
unde se pot reclama procurorii unui orasel daca tin sa ascunda o plangere de ,,NEPLATA A PENSIEI MINORULUI" SI SA JIGNEASCA MAMA CU LASA-L FEMEE IN PACE plangerea a fost facuta pe 4 Aprilie
AM IN INTRETINERE UN MINOR DE 13 ANI IAR EX SOTUL NU MAI PLATESTE DE 5 LUNI CONSECUTIV PENSIA ALIMENTARA PE MOTIVE CA ESTE OPERAT LA PICIOR SI NU MAI POATE MUNCI.
PROCURORUL A SPUS CA NU AM CE II FACE CA BANI ACESTIA SUNT PIERDUTI CA ASTA ESTE LEGEA . VA ROG SFATUITI-MA CE POT FACE?