avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperarea Sumei unui angajament de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperarea Sumei unui angajament de plata

Am facut un angajament de plata cu o persoana din alt judet( avand o datorie la mine) de 4000 euro Angajamentul a fost facut la notar ca se obliga sa plateasca lunar cate 135 de euro in 2 ani si (aproximativ) jumate dar pana acum nu a depus de un an jumate nimic ce pot face sa recuperez banii ANGAJAMENTUL A FOST FACUT LA BUCURESTI IAR PERSOANA E DIN OLT
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 19:09, 19 Aprilie 2012

Incercati pe amiabil sa-i explicati ca daca nu va plateste o sa va adresati unui executor judecatoresc pt a incepe procedura de executare silita si va avea mai mult de platit decat are in momentul de fata.

Cu stima.
acest angajament mai trebuie trecut prin instanta ?..........el totusi e incheiat de un notar
Nu, daca este incheiat la notar este cu titlul executoriu si numai este nevoie de concurenta instantei.

Foarte simplu, alegeti un executor si ii duceti anagajamentul, mai departe va sti el ce are de facut.

Cu stima.
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
Flavius1984, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de plata girat cu apartament tibbyi tibbyi Buna seara, In urma cu cateva luni am facut un imprumut in calitate de persoana fizica de la o alta persoana fizica (o cunostiinta, nu camatar) si am ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata datorie leusteancristian leusteancristian > MESAJ: Am un contract de imprumut facut la notariat intre mine si o > persoana cu suma de 15000 euro la care i-a expirat termenul pe data de > 15.04.2011 ... (vezi toată discuția)
Executare silita ionescu777 ionescu777 am incheiat o hartie prin notariat cu un \'\'prieten\'\' prin care ii datorez niste bani...suma e de vreo 4000 euro . el a investit-o la titlu executoriu.. nu ... (vezi toată discuția)