Buna. Rog persoanele care sunt in cunostiinta de cauza sa-mi spuna daca este posibil ca avand 2 ani de vechime in functia de consilier juridic, fara a fii inscrisa ca consilier in colegiul consilierilor as putea sa dau examenul de definitivat. Este reglementat undeva chestiunea aceasta? sau se poate inscrie cumva retroactiv si platite contributiile? va multumesc
in cazul in care sunt inscrisa in colegiul consilierilor din mures este posibil ca consilierul indrumator sa fie din cluj? sau trebuie sa mi gasesc unul din judet? institutia la care sunt angajata este din cj dar eu practic la tg mures, de aceea intreb
Buna...am si eu o intrebare referitoare la vechimea intr o functie juridica. Ma intereseaza cei 5 ani considerati ca vechime intr o functie de specialitate juridica se ia in calcul efectiv intervalul de timp de cand esti angajat de exemplu ca consilier juridic sau jurist sau este nevoie neaparat de inscrierea intr -un colegiu al consilierilor etc? ma intereseaza deoarece eu lucrez ca consilier juridic de 1 ani si 2 luni dar nu m-am inscris in colegiu si mai am inca 1 an ca jurist. Daca merg acum sa ma inscriu se va lua in considerare efectiv timpul de cand sunt pe acest post? la cei 5 ani se va lua in considerare efectiv timpul in care apar pe cartea de munca pe acest post? va multumesc
buna...vad ca v-ati apucat de studiu=D> intrebarea este : se va mai da un exam in feb-martie sau este doar un zvon? eu din cate am auzit este ca nuu se va mai da:(( zvonul este unul cat de cat oficial sau a-ti auzit la fel cum am auzit si eu ? cand se va stii cat de cat sigur daca se va mai da? sporr
buna...ma alatura si eu din nou, trist dar adevarat. Vad ca v-ati apucat serios de treaba, bravo voua, sunteti puternici. Eu una sunt foarte dezamagita si nu stiu ce sa mai fac; sa mai dau odata sau nu; deja e a 2 oara si l-am picat, desi de data asta pe prostia mea, recunosc. E doar un zvon cu exam din februarie sau se stie ceva mai mult? si din ce invatati civilul ? v -ati luat ceva carti noi sau cum procedati?
mersi si sporrrrr
ptr cei care s-au inscris in baroul iasi...s-au afisat listele cu dosarele admise? imi puteti spune si mie unde sa ma uit ca nu gasesc nimic, pe pag baroului iasi nu arata nimic Si locatia de exam unde va fi? nu sunt din iasi si habar nu am ....va multumesc