Am un abonament cu doua numere de telefon la o companie de telefonie mobila si prin luna mai am vrut sa trec unul pe cartela.Am sunat la un operator care a spus ca cartela e prea veche (10 ani)si nu se poate trece pe cartela. M-a convins sa raman la un abonament social de 2 euro, ca nu e o suma mare si poate mai suna cineva pe el. Am primit un mesaj pe telefon de prelungire cu 2 ani dar nu am dat importanta atata timp, cat nu am semnat si nu am luat nimic la oferta.Acum constat ca sunt multe telefoane in buzunar si am vrut sa-l reziliez dar operatorul a spus ca are acceptul meu verbal de prelungire a contractului cu 2 ani si trebuie sa platesc contavaluarea lunilor ramase.Consider ca este un abuz si doresc sa stiu cum pot renunta la contract legal si conform legilor in viguare.#-o
Multumesc mult si voi urma sfaturile.Legile strivesc pe cei slabi si cruta pe cei puternici.Interpretarea lor atunci cand nu sunt clare face sa fie aplicate diferit de la un oras la altul.A ramas totul in "coada de peste" deoarece reprezentantul din teritoriu a spus ca daca mai insistam, ne da respingere la dosar, deoarece realizam venituri conform deciziei de concediere.In lipsa unei ordonante sau a unei decizii scrise de la angajator ea nu dispune nimic.Eu cred ca miza era luarea in evidenta si pana la anul se pot schimba multe.Chiar a dat exemplu de alte persoane care au avut 12 luni plati compensatorii si dupa aceea au intrat in somaj.O zi buna tuturor!
Deocamdata nu vor sa primeasca dosarul si nici un refuz scris.Cand am aflat ca urmeaza sa primim 440 lei iar dosarul sa-l depunem la iarna(Ianuarie) am chemat televiziunea si reprezentantii legali s-au evaporat fara a da lamuririle de rigoare.Liderul sindical de la miscare a facut demersuri pentru a da platiile cumulate dar daca presiunea media nu mai era atunci ne-au lasat in ceata.Asta este cu NOUL COD AL MUNCII , dupa 25 de ani de munca esti aruncat in infern si guvernantii nu stiu de ce s-au inmultit sinuciderile.Aveam o linie de creditare la banca pe card si am fost somat sa o depun in 60 de zile.De unde sa stiu ce este maine ca criteriile au fost ,scartairea rotilor' si daca nu le-am uns acum suport consecintele.
In urma disponibilizari urma sa primesc 6 salari din cauza carora, cei de la AMOFM nu vor sa primeasca dosarul . Nu au primit fax de la angajator si nu cunosc procedurile,deci decat sa greseasca mai bine nu fac nimic..Intrbarea mea este cum pot depune dosarul daca nu mi-l primeste avand in vedere ca mai sunt putine zile pana la limita celor 10 zile calendaristice.O fi aceasta o strategie de economisire a bugetului
Buna ziua.In urma concedierii a trebuit sa iau adeverinta de la medicul de familie pentru ajutorul de somaj.Aici am aflat cu stupoare, ca pentru orice adeverinta trebuie sa platesc 20 lei.Pana acum nu am avut nevoie de doctor si va rog sa-mi dati o informatie daca este sau nu un abuz findca alti colegi aflati in aceiasi situatie nu au platit nimic.Va multumesc !
Numai instanta poate sa va ajute,deci inarmativa cu rabdare si nu uitati de cele 30 de zile ca oricum se intra in vacanta si se lungesc termenele de solutionare.BAFTA