Bună seara.sunt de mai multi ani într-o relație de concubinaj. dar nu mai pot continua.El este agresiv și verbal și fizic mai ales cînd bea.Traiesc tot timpul cu frică și nesiguranță.I-am spus că nu mai vreau sa fiu cu el.Problema e că avem un copil de 2 ani pe care a zis că nu mi-l lasa și mă amenință cu faptul că am probleme de sănătate diabet și atacuri de panica.Pentru scandal cu băutură a fost și poliția.Ce mă sfătuiți!!?
Buna ziua.Am o dilema in legatura cu vinzarea unui teren dintr-o curte cu mai multi propietari.Casa cu curtea in cauza are 5 apartamente din care 3 au fost cumparate cu legea 112.Celelalte doua nefiind cumparate au fost retrocedate fostului propietar.Mostenitorii aflati in strainatate au imputernicit o persoana care se ocupa de locuinte.Linga casa mai sus mentionata se afla o alta casa cu curte care a fost retrocedata aceluias propietar.Zilele trecute casa vecina a fost vinduta iar imputernicitul a vindut si 40mp din terenul curtii care este aferent primei case,curtile fiind despartite de un gard comun.A spus ca este cota parte din curte si poate sa o vinda.Mentionez ca avind cel mai mare apartament am 43% din curte.Curtea are trotuar (acces pivnita din curte,WC comun )drum acces pentru masina.Va multumesc.
Buna seara.As dorii sa stiu daca avind un SRL fara activitate se poate face II sau PFA.As dorii sa inchiriez un chiosc si sa vind presa si alte produse complementare.Mentionez ca am lucrat mai multi ani ca vinzator presa la o firma care este falimentara.Va multumesc.
Buna seara.As dorii sa stiu daca lucrind la o firma de difuzare a presei cu contract de munca pe 8 ore se poate cere angajatilor sa lucreze 10 ore de la 7-17 si de asemenea sa se lucreze simbata de la 7-13 fara sa se plateasca orele suplimentare..Sunt puncte de vinzare care merg foarte slab.Se poate desface CM daca nu se respecta programul impus de firma.!!!Sunt angajatii obligati sa stea 10 ore?
Daca vrei sa pleci prin lichidare se poate obtine somaj?
Buna seara.Sunt angajata la o societate de difuzare a presei care este in insolventa din iunie 2011.As dorii sa stiu daca vor fi probleme cu plata salariilor mai ales ca de la inceputul anului au fost intirzieri de 2-3 luni.Am lucrat pina in 2009 la Rodipet si am ramas fara salariile pe 6 luni,nu am primit bonurile de masa pe anul 2009 si de asemenea garantia retinuta.Si Rodipet a fost in insolventa din octombrie 2009.Va multumesc.