Se pare ca Min. Justitiei si-a facut datoria de a va inscrie in lista traducatorilor dar dvs. nu v-ati inregistrat la tribunalul localitatii de care apartineti. Inregistrarea la tribunalul localitatii tebuia facuta in termen de 60 de zile de la primirea autorizatiei conform atentionarii anexata acesteia. Citez din nota primita odata cu autorizatia emisa de Ministerul Justitiei:
"ATENTIE!
In termen de 60 de zile de la data autorizarii, interpretii si traducatorii vor depune la tribunalul in circumscriptia caruia domiciliaza cererea de inregistrare, la care vor atasa autorizatia de traducator si interpret, in original si copie, specimenul de semnatura si modelul stampilei. (Art. 5 alin.I-Regulamentul de aplicare a Legii 178/1997 cu modificarile si completarile ulterioare)"
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Nu vreau sa va contrazic,dar in 2005,cand am primit eu autorizatia,in plicul trimis nu exista nici o instiintare sau macar vreo indrumare cu privire la ceea ce trebuia facut mai departe. Ca atare,nu aveam de unde sa stim ce si cum se procedeaza.
Acum intrebarea mea e ce pot face mai departe daca am autorizatia,platesc impozit dar alte demersuri nu am facut.