avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Activitate antokosta

Activitate antokosta

Detin 2 ha teren si am banii pentru achizitionarea a 25 buc. vitei As dori sa aflu ce suventii mi se acorda.De asemenea am si hala pentru cresterea lor,sursa de apa.va multumesc
Am firma si am in statut valorificarea si vanzarea nisip,balastru,etc.Am dori sa inchiriem luciu apa pentru a extrage balastru din Prut.Am dori sa aflam ce demersuri sint necesare pentru obtinerea inchirierii luciu de apa pentru a valorifica acest produs ??//multumesc
Firma este infiintata in anul 2008 si este fara activitate din 2008.Momentan am incheiat contracte [2]pentru 20.000 euro.Pentru materia prima mi se acorda 25% avans din valoarea lucrarii dar eu am nevoie de cec pentru garantie pana predau lucrarea la beneficiar.De aceea sint nevoit sa fac tot posibilul pentru a acoperi materia prima prin cec.Bani in contul firmei nu am,doar cei 25%.Cum pot proceda legal??/Va multumesc:wassat:
Am o firma infiintata in anul 2008.Nu am avut activitate pe firma si nu am platit la fisc darile care sint acum la 5.000 ron.Cum pot proceda in acest moment pentru a scapa de datorii deoarece am accesat fondurile europene si am luat teapa.Mentionez ca nu am suport financiar pentru plata acestor datorii.Exista o cale ?? Va multumesc