avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters214324

Activitate ContSters214324

Răspuns la discuția apelul parchetului
se poate afla in timpul ramas pana la pronuntarea publica sau este secret?
Răspuns la discuția apelul parchetului
daca la ora 14 a ramas in pronuntare,iar solutia s-a dat la ora 16,se calculeaza 24 ore de la ora...?va multumesc!
Răspuns la discuția apelul parchetului
va multumesc foarte mult!acelasi lucru ne-a comunicat si avocat,impreuna cu d-ul grefier la pronuntarea solutiei.recursul se va judeca la Inalta Curte?
daca in 3 zile expira de drept cele 60 zile trebuie judecat recursul in tot acest timp...cat mai repede?
daca curtea de apel pune in libertate un inculpat si nu mai mentine starea de arest(procesul fiind pe fondul cauzei) care este termenul in care parchetul poate face recurs?
multumesc!speram si noi la orice sansa...
Răspuns la discuția ORDIN DE RESTRICTIE
din cate am auzit de la o fosta colega careia i s-a intamplat ca fostul sot sa o agreseze in spatii publice, a facut plangere la politie si a primit un ordin de restrictie.nu cunosc detalii amanuntite,dar cunoscand persoana agresorului de poate suna oricand la politie facandu-i-se denunt persoanei respective.
nu intelege cum se poate duce la o realibilare o astfel de persoana,pe care o tin inchisa intr-un penitenciar de maxima siguranta,lasand familia fara nici un ajutor...pentru cine sunt date acele termene de incercare ?de ce nu poate primi 10 ani...sau stiu si eu cat este maximul prevazut de lege,cu supraveghere ,cu suspendare si lasat sa-si efectueze activitatea in continuare(mentionez ca se poate intoarce oricand la locul de munca).
in acel dosar sunt 6 persoane acuzate de detinere deechipamente si aderare la grup infractional.la primul termen de fond toti inculpatii au aplicat legea micii reforme ....4 dintre ei au primit 2 ani si 6 luni cu executare,iar ceilalti doi inculpati 2 ani si 6 luni cu suspendare.chiar nu se poate face nimic?sotul meu este singurul in varsta de 40 ani(ceilalti avand intr 25 -30 ani,liderul grupului este dat in urmarire internationala),caruia i-am atasat la sosar intreaga carte de munca in xero-copie(1994-2011 activitate fara intrerupere in campul muncii),nu are nici macar o amenda,este sofer profesionist,fiind totodata si coordonator auto autorizat de marfa si persoane),avem 2 copii minori,un credit ipotecar pe care nu l-am mai platit nemaiavand niciunvenit.
la termenul de mentinere a starii de arest pentru 60 zile exista sansa reala de a fi pus in libertate pana la definitiva si irevocabila?
Răspuns la discuția noul cod penal
deci ,nu va intra?:(:(