avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel_vavilov

Activitate gabriel_vavilov

Răspuns la discuția Problema litigiu de munca
Sunt acuzat de confidențialitate date firma și concurența. Cu toate că pe această firmă sunt încadrat pe alta funcție că administrator și nu am treabă cu ceea ce am fost încadrat anterior.

Problema litigiu de munca
Răspuns la discuția Recuperare taxa timbru (de mediu)
DA. ESTE VB DE TAXA DE MEDIU CARE A INTRAT IN VIGOARE IN 2013. PENTRU INMATRICULARE AUTO.
am platit taxa de timbru anul trecut in august.
stie cnv daca se poate recupera aceasta taxa si cum anume (dc se poate)
ms frumos.
Răspuns la discuția Dezbatere mostenire
ms frumos
buna seara, va rog urgent raspuns

unchiul meusi matusa mea aveau o casa impreuna. unchiul a murit de curand app 3 luni.
intreaga curte cu casa, a inceput sa se dezbata mostenirea intre sotia sa (matusa mea) si o fiica din prima casatorie a unchiului meu.
mentionez ca unchiul si matusa nu au avut copii.
cum se impart bunurile in acest caz, mentionez ca bunurile sunt comune unchiului si matusii mele.
ma intereseza parte si proportie la casa si curte.

va multumesc!

ms frumos ink odata.:D
pai si cu i trebuie sa ma adresez??? de preferat sa consult un avocat? ce este de facut?
astept rasp. ms frumos.
buna ziua,
unchiul meu mi a lasat de acum 4 ani o mostenire, un teren de 5000 mp, cu acte de partaj din 1946, scris de grefa.
aceasta a decedat in 2009 si am inceput sa fac demersurile pentru recuperarea terenului. in schimb am dorit sa aflu amplasarea acestuia facand cerere la cadastru iar ca raspuns am primit ca nu se poate identifica terenul, intrucat am dat prea putine date de identificare.
am facut scris la primarie iar primaria mi a spus ca a gassit cv in arhive dar terenul nu mai poate sa mi l dea acolo unde este si mi-l da in alt loc.
acum eu ce pot face intrucat esete foarte departe de locul de unde l-am avut app vreo 20 km.
ce trebuie sa fac.
memtionez ca am:
- act de partaj de la unchiul care arata ca el este mostenitor,
- testamentul prin care arat ca eu sunt mostenitor
- ceretificat de deces a unchiului
- copie BI a unchiului
- scrisorile trimise de catre primarie si cadastru.

ms frumos. astept un raspuns sau o indrumare.
va rog sa imi sa imi spuneti daca se mai poate inmatricula autoturismul fara plata taxei de timbru si daca da va rog sa ma ajutati.