avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate dana7711

Activitate dana7711

In cerere am specificat motivele. Trebuia sa scriu ca doresc incetarea raportului de serviciu cu acordul partilor?
Sunt referent in cadrul unei institutii judetene ( Forul superior se afla la Bucuresti), In data de 22.01 am trimis o solicitare de incetare a raportului de serviciu cu data de 1. 02. 2019. Solicitarea a fost motivata prin gasirea unui serviciu mai bine platit si conditii mai bune de munca. In urma cererii mele dl. director a trebuit sa faca si el un raport ( in raport mentiona ca prin plecarea mea se va diminua capacitatea de munca a institutiei). Azi in 31. 01 am primit raspuns la solicitare. Nu sunt de acord cu incetarea raportului de serviciu deoarece e lipsa de personal specializat in sistem. Eu nu inteleg pe baza la ce au dat ei asa un raspuns. Se poate asa ceva? Sincer asteptam un raspuns favorabil cu preaviz.
A fost facut un test de paternitate la institutul Mina Minovici cu acordul ambelor parti. Corespondenta cu rezultatul a fost trimis doar la domiciliul mamei copilului, Presupusul tata nu a vazut aceasta corespondenta pentru ca nu vrea doamna sa i arate rezultatul, ia comunicat ca nu este copilul lui. Intrebarea mea este daca poate obtine si el un exemplar direct de la institut. Mentionez ca asa au optat atunci corespondenta sa fie trimisa la domiciliul ei.
Răspuns la discuția Salariu de baza
Va multumesc. Asa am sa fac.
Răspuns la discuția Salariu de baza
Va multumesc pentru raspuns. Dar in cazul asta nu ar trebui cei de la salarizare sa se sesizeze. Banuiesc ca nu sunt singura in sistem. Nici nu stiu ce ar trebui sa fac.
Răspuns la discuția Salariu de baza
salariu de baza in cuantum cuprinde 2 sporuri :- conditii grele si toxicitate
-pericol deosebit.
Discuție Salariu de baza
Sunt referent principal( functionar public) intr o institutie publica. Intrebarea ar fi, care este salariu de baza corect? Pentru ca eu am salariu de baza 747 si salariu de baza in cuantum 1089. De la serviciul personal nu ma poate lamuri nimeni. Va multumesc.
Răspuns la discuția Firma lichidata
ITM sustine acest lichidator. E dat in judecata de foarte multe persoane fara nici un rezultat.
Discuție Firma lichidata
Cui ma pot adresa în cazul în care un lichidator, care deţine arhiva societăţii lichidate, refuză să elibereze adeverinţe de vechime în muncă şi să trimită cărţile de muncă persoanelor care au lucrat acolo ? Exista un for superior al Uniunii Practicienilor in Lichidare?
Răspuns la discuția Accident cu ITP expirat
Va multumesc pentru raspunsuri. Vreau sa va spun ca a doua zi m am dus iara la asigurari la biroul de daune, era alt inspector nu cel care ma trimis la politie si nu a avut treaba cu ITP. Am obtinut avizul pentru servis.Depinde de inspector cum vrea sa isi faca treaba.