avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Test de paternitate- comunicare rezultat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Test de paternitate- comunicare rezultat

A fost facut un test de paternitate la institutul Mina Minovici cu acordul ambelor parti. Corespondenta cu rezultatul a fost trimis doar la domiciliul mamei copilului, Presupusul tata nu a vazut aceasta corespondenta pentru ca nu vrea doamna sa i arate rezultatul, ia comunicat ca nu este copilul lui. Intrebarea mea este daca poate obtine si el un exemplar direct de la institut. Mentionez ca asa au optat atunci corespondenta sa fie trimisa la domiciliul ei.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:42, 17 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Solicitati in scris de la INML Mina Minovici sa va transmita si dumneavoastra rezultatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii oanapdv oanapdv Daca presupusul \"tata\" al unui copil , afla de existenta acestuia doar dupa ce minorul s-a nascut, iar relatile sexuale cu mama minorului au incetat inca ... (vezi toată discuția)
Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație... ciudata/suspectă. În trecut ... Marius37389 Marius37389 Bună ziua, am și eu o situație... ciudata/suspectă. În trecut m-am judecat cu mama copilului meu în vederea stabilirii domiciliului și a paternității ... (vezi toată discuția)