Am primit prin posta,un proces verbal de const.a acontraventie de la C.N.D.A NR BUC.prin care ma instiintau ,ca am circulat cu autovehiculul fara rovinieta:(
Problema este ca nu am circulat eu in acel loc,.Am facut contestatie si am depus-o la judecatorie....
Este ceva ce nu se poate,pentru greseala lor eu trebuie sa platesc o taxa de imbru de 20 de lei,plus mi-am luat o zi de concediu de odihna pentru ziua in care am fost sa depun actiunea,imi mai iau o zi de co cand o sa ma duc la termenul stanbilit....si toate astea PENTRU INCOMPETENTA UNORA:Ocare au inversat literele de la numarul de imnatriculare!!!Oare pe mine cine ma despagubeste pentru prostia lor.
Va multumesc.
Buna ziua,am urmatoarea situatie.:
- la un loc de veci(2.25*2.50 practic sunt 2 morminte) dobandit prin mostenire de la parinitii mei sunt detinute astfel partile:
-bunicul decedat din 1999 fara mostenitori 3/4
-eu si sora mea 1/4.
Am platit toata datoria acumulata din anul1999- EU -pentru ca sora mea nu se implica:frantic:-am concesionat tot locul pe o perioada de 25 de ani.
Eu doresc sa pastrez doar un mormant ,iar celalat il pot vinde.(am inteles ca se vinde doar constructia de pe el respectiv acolo am racla cu 2 etaje).
Stiu ca trebuie facuta iesirea din indiviziune .Aceasta se face la un notar si o facem eu si sora mea sau doar eu care am dovada ca am platit tot.....
Multumesc>
da m-am gandit si eu la acest aspec,dar nu este corect pentru ca eu nu pot plati ceva ce nu era al meu.....practic 5/8 sunt ale cuiva care nu le-a mai revendicat.............Oricum astept raspuns din partea administratiei cimitirelor,sa vad ce surprize o sa am.Multumesc!
Buna ziua>Am urmatoarea situatie:
Am dobandit de la parintii mei prin mostenire o cota de 3/8 dintr-un loc de veci(DOBANDIT DE LA MAMA MEA CARE L-A DOBANDIT PRIN SUCCESIUNE DE LA MAMA EI).Restul de 5/8 apartine sotului bunicii mele deci tatal vitreg al mamei mele,care este si el decedat neavand mostenitori in viata.Problema este ca pentru cei 3/8 din anul 1999 nu s-au mai platit taxele percepute de cimitir.Am fost la cimitir pentru a-mi clarifica situatia si de acolo mi s-a prezentat urmatoarea situatie;-
-TREBUIE SA PLATESC contributia restanta pentru intregul loc de veci#-o
apoi imi concesioneaza restul de 5/8.
Nu stiu care este legea si cum este corect,dar mie nu mi se pare in regula sa platesc pentru tot locul de veci atata timp cat eu am acte de mostenire doar pe 3/8.Locul de veci este compus 2 morminte,eu intetionand sa concesionez numai unul singur deci practic eu am acum 3/8 din cele doua si vreau sa c0ncesionez inca 1/4 (astfel ajungad la 1/2 din cele doua morminte).Va multumesc anticipat.
Conform deciziei Curtii constitutionale nr.680/2012,s-a stabilit pensia de urmas pentru copilul meu 267 ron.As dori sa stiu daca aceasta este suma pe care o va primi sau va beneficia de pensia minim garantata?
Va multumesc
Buna seara,sotul meu a decedat in anul 2008,avem un copil de 15 ani,Am depus actele pentru obtinerea pensiei de urmas,si am primit decizia cu respingerea cererii formulate pentru acordarea acesteia,deoarece sotul meu la data decesului nu a avut stagiul minim de cotizare de 17 ani.Se poate obtine pensie sociala ,pentru copil?
In speranta ca imi veti raspunde,va multumesc anticipat,