N-am semnat niciunu act nici de imprumut nici de nimic , cu nimeni. Eram doar ingrijorata de aceasta situatie total neplacuta ,pentru ca fiul meu s-a sinucis din aceasta cauza :(
Dupa decesul fiului meu , am constatat lipsa buletinului acestuia , din aceasta cauza am primit doar o adeverinta pentru a-l putea inmormanta , ulterior mormantarii sotia acestuia a ridicat certificatul de deces fara buletinul lipsa. Am aflat ca fiul meu si-ar fi lasat buletinul ca si gaj contra unei sume de bani , sotia acestuia fiind la cunostinta de acest fapt.
Pot face o reclamatie sau sesizare undeva ca sa anulam acel buletin , eu nu vreau sa am probleme cu cei de la care au luat banii, buletinul fiului meu decedat si al sotiei fiind pe adresa mea de domiciliu .
intr-adevar , eu am primit ajutorul de la sindicat ,dar nora mea a trimis un avocat la firma unde lucrez solicitand ajutorul pe care l-am primit eu ca si parinte, acum nora vre sa solicite si ajutorul de la primarie desi nu are nici o dovada ca ea a suportat cheluielile de inmormantare, ce imi recomandati sa fac eu ? as dori sa am eu certificatul de deces , nu ma intereseaza neaparat ajutorul de la primarie
Va multumesc pentru raspunsul prompt
intr-adevar , eu am primit ajutorul de la sindicat ,dar nora mea a trimis un avocat la firma unde lucrez solicitand ajutorul pe care l-am primit eu ca si parinte, acum nora vre sa solicite si ajutorul de la primarie desi nu are nici o dovada ca ea a suportat cheluielile de inmormantare, ce imi recomandati sa fac eu ? as dori sa am eu certificatul de deces , nu ma intereseaza neaparat ajutorul de la primarie
Va multumesc pentru raspunsul prompt
In urma decesului fiului meu am primit de la firma unde lucrez un ajutor financiar, fiul meu era casatorit , sotia acestuia reclamand acum la firma unde lucrez ca ea nu a primit nici un ajutor ,solicitandu-mi mie banii din cei primiti de la firma unde lucrez . Mentionez ca eu am suportat toate cheltuilile de inmormantare . Ar mai fi o problema , la data decesului fiului meu sotia acestuia nu a putut prezenta actul de identitate al fiului meu , drept urmare eu ca si parinte am primit o dovada a decesului pe baza certificatului medical constatator, acum sotia lui vrea sa ridice certificatul de deces si ajutorul de deces de la primarie .Ce ar trebui sa fac eu ca si parinte sa ridic eu certificatul de deces ?
as vrea sa stiu ce sanse am sa mi se acorde tutela exclusiva a fiului meu de 1 an, in conditile in care eu sunt in concediu de crestere a copilului,pe sotul meu nu il intereseaza de copil sau de nevoile acestuia,mentionez ca are probleme cu bautura si are un limbaj murdar si violent fata de mine si in prezenta copilului.Locuim toti 3la parintii mei,desi adresa de domiciliu este la socrii, nu putem locui la ei din cauza caracterului violent al socrului meu si a problemelor cu bautura pe care le are.As vrea sa stiu in cazul in care nu putem sa ne intelegem amiabil in privinta divortului,ce probe sau ce martori sunt mai potriviti pentru a-mi sustine cauza,mentionez ca parintii mei si prietenii nostri comuni au fost uneori martorii comportamentului dezinteresat al sotului fata de copil din pricina bauturii.
va multumesc anticipat pentru ajutorul si sfaturile voastre.