Dupa decesul fiului meu , am constatat lipsa buletinului acestuia , din aceasta cauza am primit doar o adeverinta pentru a-l putea inmormanta , ulterior mormantarii sotia acestuia a ridicat certificatul de deces fara buletinul lipsa. Am aflat ca fiul meu si-ar fi lasat buletinul ca si gaj contra unei sume de bani , sotia acestuia fiind la cunostinta de acest fapt.
Pot face o reclamatie sau sesizare undeva ca sa anulam acel buletin , eu nu vreau sa am probleme cu cei de la care au luat banii, buletinul fiului meu decedat si al sotiei fiind pe adresa mea de domiciliu .
Nu va faceti probleme, decesul fiului dumneavoastra a fost operat in baza de date a Evidentei Persoanelor - prin urmare cartea lui de identitate nu mai are valabilitate.
Nu au ce face cu el, doamna, stati linistita, ce daca este domiciliul la adresa dumneavoastra? Ii reclamati la politie daca incearca sa se foloseasca de el, dumneavoastra banuiesc ca nu ati semnat niciun act de imprumut cu ei.
N-am semnat niciunu act nici de imprumut nici de nimic , cu nimeni. Eram doar ingrijorata de aceasta situatie total neplacuta ,pentru ca fiul meu s-a sinucis din aceasta cauza :(