avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare silita!
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare silita!

In 2011 am inceput un proces pentru anularea unor acte de imprumut cu gaj auto emise de o casa de amanet. Actele nu erau semnate de mine. "Camatarul" dupa inceperea procesului, m-a executat silit. Am mai deschis un proces si pentru suspendarea executarii silite, pe care dupa 5-6 luni l-am suspendat crezind ca voi cistiga primul proces. Intre timp in 2012 "Camatarul" a fost luat de DIICOT pentru santaj si constituire de grup infractional. In 2013 dupa ce am primit si ultimul act doveditor ca nu am semnat acele acte prin expertiza grafologica, la solicitarea partii adverse s-a suspendat procesul deoarece pe aceleasi probe a inceput un proces penal conf art. 244 cod procedura civila. Prima pierdere. Am solicitat redeschiderea celuilalt dosar cu solicitarea suspendarii executarii silite. Spre surpriza mea neplacuta nici aceasta solicitare nu mi-a fost aprobata in baza aceluias articol 244. Procesul penal este abia la inceput, sunt foarte multi implicati si cred ca va dura 3-4 ani. Eu intre timp tot cautindu-mi dreptatea in justitie dau lunar niste bani pe care nu stiu daca ii voi mai primi inapoi. Daca la primul proces am inteles ca un proces penal are prioritate la unul civil, in al doilea caz nu prea mai inteleg nimic. In definitiv nu am cerut decit suspendarea executarii pina se va clarifica situatia. Are cineva un sfat sa-mi dea?
Cel mai recent răspuns: Marinescu Lucian , utilizator 12:24, 27 Mai 2013
Marinescu Lucian a scris:

In 2011 am inceput un proces pentru anularea unor acte de imprumut cu gaj auto emise de o casa de amanet. Actele nu erau semnate de mine. "Camatarul" dupa inceperea procesului, m-a executat silit. Am mai deschis un proces si pentru suspendarea executarii silite, pe care dupa 5-6 luni l-am suspendat crezind ca voi cistiga primul proces. Intre timp in 2012 "Camatarul" a fost luat de DIICOT pentru santaj si constituire de grup infractional. In 2013 dupa ce am primit si ultimul act doveditor ca nu am semnat acele acte prin expertiza grafologica, la solicitarea partii adverse s-a suspendat procesul deoarece pe aceleasi probe a inceput un proces penal conf art. 244 cod procedura civila. Prima pierdere. Am solicitat redeschiderea celuilalt dosar cu solicitarea suspendarii executarii silite. Spre surpriza mea neplacuta nici aceasta solicitare nu mi-a fost aprobata in baza aceluias articol 244. Procesul penal este abia la inceput, sunt foarte multi implicati si cred ca va dura 3-4 ani. Eu intre timp tot cautindu-mi dreptatea in justitie dau lunar niste bani pe care nu stiu daca ii voi mai primi inapoi. Daca la primul proces am inteles ca un proces penal are prioritate la unul civil, in al doilea caz nu prea mai inteleg nimic. In definitiv nu am cerut decit suspendarea executarii pina se va clarifica situatia. Are cineva un sfat sa-mi dea?

O cauza penala nu poate fi intemeiata pe dispozitie prevazuta si pedepsita de codul civil
Daca precizati dau lunar niste bani pe care nu stiu daca ii voi mai primi inapoi.
,rezulta ca aveti aparator care cunoste documentele din dosar
Aparatorul dvs ce opinie are ?
Este hazardat a emite opinie in situatia necunoasterii actelor din dosar
M-am exprimat gresit. Nu dau ci mi se ia lunar buni din pensie. Eu vroiam sa stiu cum sa fac sa mi se aprobe suspendarea executarii silite pina la finalizarea procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

suspendare executare silita badila steluta badila steluta se poate obtine suspendare la executarea silita in urma unei comunicari pe care am solicitat-o parchetului in vederea stadiului cercetarilor unui dosar ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala suspenda executarea silita ? murgu veronica murgu veronica ma poate ajuta cineva :inceperea urmaririi penale poate suspenda executarea silita, sau daca e posibil sa suspend executarea cu cerere pe cale de ordonanta ... (vezi toată discuția)
Oprire licitatie imobil cu plingere penala si dosar de urmarire penal gemilia gemilia am luat o suma de bani de la cineva si iam dat dobinda la greu am girat cu casa si iam inapoiat suma cu act notarial dar mai o vrut 2000 si iam facut din nou ... (vezi toată discuția)