avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate cosmina_marina

Activitate cosmina_marina

Sunt sau nu obligata sa aduc sau sa fac poza la foaia de externare din spital ? Mi-a cerut-o directorul de magazin și cel zonal.
Mi s-au cerut de la firma poza cu foaia de externare.
E normal sau nu?
E obligatoriu ?
Firma la care lucrezi îți poate cere foaia de externare din spital ?
Este act de proprietate. L-a cumpărat tatăl meu când eracasatorit cu mama. Doar ca este trecut doar el în acel act. Mama era trecuta ca girant cu încă un coleg de al lor din tinerețe. Apartamentul a fost achitat de mult.
Mama este decedata.... Tata trăiește cu o alta femeie. Nu sunt căsătoriți .

raluk0207 a scris:

Trecut cum?
Cum se numeste actul de proprietate, mai exact?

Si dacă acel bun era trecut decât un părinte...?
Are unul din părinți dreptul la Vânzarea imobiluluu după decesul partenerului fără semnătura copiilor acestora ?

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Solicitati mai intai un certificat de urbanism si apoi faceti un proiect si veti afla daca este legala constructia ce urmeaza a se ridica . (AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE SE VA ELIBERA DOAR IN BAZA ACESTOR ACTE (PLUS ALTELE BINEINTELES DAR ACESTEA SUNT DE BAZA )

Am încheiat primul an de plata a ratei...și am fi vrut sa facem o bucătărie afara legata de casa...sa mutam intrarea în casa mai în fata ca sa putem face intrare și în bucătărie din holul acela.
Mă împiedică banca in vreun fel sa fac acea construcție ??? Ar fi 2 pereți de ridicat. Restul ar fi cei de la casa.....
Ma intereseaza si pe mine... mai am cm pana pe data de 22 septembrie. Cand ar trebui să depun dosarul? Ce imi trebuie si unde trebuie depus ? Multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Concediu de risc maternal
Acum 2 ani am lucrat intr-un fast food cam 5 luni... si acum fac un an pe 10 mai...iar bebe se v-a naste la inceputul lui iulie...
Răspuns la discuția Concediu de risc maternal
Dacă pe 10 Mai fac un an de cand lucrez ...iar bebe urmeaza sa vina pe 11 iulie...si am luat zilele de concediu de odihna cuvenite ...si concediu medical de aproape 2 luni... pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului ?