avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere dosar indemnizație crestere copil si alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere dosar indemnizație crestere copil si alocatie

Ma intereseaza si pe mine... mai am cm pana pe data de 22 septembrie. Cand ar trebui să depun dosarul? Ce imi trebuie si unde trebuie depus ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 29 Iulie 2018
Care este data prezumata a nasterii ?

Indepliniti conditiile pentru a beneficia de concediu si indemnizatia de maternitate -pre si postnatal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar indemnizatie crestere copil adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cand se poate depune dosarul pentru indemnizatia crestere copil, la terminarea concediului pre/postnatal sau la 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Concediu de lauzie Mirabela fedeles Mirabela fedeles Buna ziua daca sunt angajata din luna martie am dreptul la concediu de lauzie .Tinand cont ca voi aplica pentru indemnizatia de crestere a copilului cumuland ... (vezi toată discuția)
Ccc doar 1 an si 10 luni,de ce? Corina271 Corina271 Buna seara! Sotul meu a intrat in Ccc in anul 2013 pentru primul copil. A primit indemnizatie doar 1 an si 10 luni,de ce? Iar acum tot el a intrat in Ccc ... (vezi toată discuția)