avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate mirella_iorga

Activitate mirella_iorga

Sa vina politia degeaba? Nu dau drumu la ușa. O singura persoana ma gândeam ca după ora 22.00 încetează cu foitul ca doar trebuie sa meargă la munca și ca o sa fie liniște deasupra mea. Ptr "o singura persoana" cam mare deranjul!

Cornel Vasile a scris:

De ce nu sesisati Politia cand auziti galagie?

Nu e chiar asa când locuiesti la bloc, nu la casa. Dvs aveti țevile izolate la baie? Sa vezi cum se aud! Eu trebuie sa izolez fonic sau vecina trebuie sa aibă bun simt? Situatia cu acești clandestini trenează demult. Ea declara ca sta singura, eu plătesc asociatia, curățenia pe scara, lumina ptr 2 persoane. La mine e clara situatia.Sunt totuși niște reguli când stai la comun. Vecinii trebuie sa fie de bun simt.. și sa existe respect reciproc. Ptr sfaturi din astea, nu ma oboseam sa mai răspund. De ce în alte tari te iau în evidenta populației și nu sta fiecare pe unde apuca și face ce vrea? Și în București am prins razie a politiei noaptea. Au legitimat toți vecinii.
Dacă as locui aici permanent, as păți ca dl Ionel care descrie aici ce pățește cu acea familie cu pile în politie, șicane și ziua și noaptea. Și la urmă nu se baga nimeni. Mi-a luat si boxa, m-a și inundat la baie, și are reputație ca nu da drumul la ușa. Dar are tot timpul persoane clandestine în apart care si ele nu tin cint de nimic. Pai dacă locuieste singura, muta și mobila face și dus în acelasi timp? Eu vreau sa găsesc o modalitate sa demonstrez ca nu locuiește singura si ca ma sicaneaza intentionat, ca face ce vrea la orice ora din zi și din noapte! Situatia trenează de 2 ani, fosta proprietara a vândut în mai puțin de 2 ani, știa ea de ce! Dialogul surzilor cu madam!
Eu am încercat în iarna, in primăvara și în vara. Am vazut ce este noaptea acolo.Eu știu ce vb. Ea minte ca la ea nu se locuieste de dimineata de la 7.30 pana când vine ea acasă dupa-amiaza sau seara târziu. Eu merg acolo des. Cand am cumparat apart abia veneam in locuinta cum auzea ceva, imi trantea chestii grele pe holul de la întrare, taraia mobila, etc. Da de altfel ea este toată ziua la servici. Muta mobila in principiu, ca niște chestii metalice pd gresie tarate. Dus la 3 dimineața. Repet eu am încercat sa dorm acolo, stai treaz noaptea ca prostul și asculți recitalul de sus plus ca sosesc pe rand acasă. Cine nu are vecini din ăștia nu crede!
Bună seara! Dacă am locatari deasupra mea care neaga cu nerușinare ca locuiesc doar ei singuri, în cazul meu o doamna care se declara singura, ca lucreaza de dimineata pana la ora 23 vara cica si ca toata galagia vine de deasupra ei?!, dar la ea e mereu cineva, tranzit mereu, ii auzi mutând mobila, apa, etc, am încercat sa dorm în locuinta, dar ea nu încetează cu cu gălăgia nici pana la 3 dimineața, ce pot face? Am mai zis prin bloc și lumea știe adevărul și mustește pe sub mustăți, dar mai departe nu spun ca are concubin, rude în casa, etc. Eu nu locuiesc acolo momentan, vin catevz ore pe săptămână. Ce pot face concret, ziua sau noaptea, rar ai liniște, dar dacă ii atenționeze îți și răspund, la ușa nu da drumu duduia de 50 de ani. M-au și inundat!
Va mulțumesc!
Buna ziua!
Da am poze cum a lăsat baia, expertiza extrajudiciara și răspuns favorabil de la anpc.
Firma neserioasa de amenajari a renunțat de bunăvoie sa ducă la bun sfârșit renovarea completa a băii mele din apart 1,50x2,87. A părăsit lucrarea inainte de termen, acum si-a luat avocat și îmi cere bani, dând de înțeles ca nu a fost plătit ptr cât a muncit si "ca l-am dat eu afara". Am plătit 6000 lei, contractul era de 5000 lei, și am reparat baia cu alt meseriaș. Ce pot face în situația data? Am înțeles ca este tepar de meserie. Are avocat și îți face procese. Meserie nu cunoaște, firma inactiva fiscal din 2016, 0 angajați. Mi-a stricat tot ce a lucrat prin casa. Nimeni nu vrea sa repare din urmă lui. Am poze și expertiza extrajudiciara, asa m-a sfatuit avocatul în dec 2022 ca să pot renova mai departe și sa ma pun la adapost.
Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția Instiintare
Buna seara!
Am primit azi o înștiințare despre un dosar pe care l-am găsit pe net în care eu și sora mea avem calitate de pârât. Cică ieri ar fi venit hârtiile, nu e adevarat, dar curios abia azi mi-au pus hârtia în usa ca cică nu m-au găsit ieri, și cică am 7 zile sa ridic de la Arhiva Tribunalului hârtiile respective. E posibil sa se judece ceva în absenta mea? E prima data când aud de dosarul acesta! Bănuiesc despre ce este vorba( un escroc, expert în amenajări interioare care si-a bătut joc de baia pe care nu a reușit sa o renoveze, din neștiință si nepricepere, abandonând lucrarea in decembrie2022) dar a luat 6000 lei manopera și a dispărut. Minte peste tot ca nu a fost plătit și cred ca a rămas fără finanțe. În schimb are un avocat care îl învață la hotii. Un tupeu fantastic la un hot, borfas, un mafiot!!!Ce pot face?! Cica pe 8 iunie inregistrata reclamatia, cerere cu valoare redusă și pe 8 septembrie nu știu ce mai era adăugat la ea.
Vă mulțumesc!
Buna ziua!
Vă mulțumesc pentru răspuns. Mie mi-a eliberat chitante de la o firma care este radiata din 2017 ptr lucrările de amenajare in locuinta mea. Iar președinta asociației, am aflat ca este mătușa lui. Ce pot face legal împotriva lui, dar din umbra? Are oameni peste tot. Stiam ca il pot reclama la ITM anonim. La Anaf se poate anonim? Construiește și case ptr avocați, presupun tot la negru.
Vă mulțumesc!
Buna ziua!
Este normal și legal ca o asociație de proprietari sa lucreze la subsolurile blocurilor, canalizare, cu o firma falimentara si executata silit in mai multe dosare? Firma nu mai are activitate din 2015, figureaza inactiva fiscal, zero angajati, dar numai cu ea se lucreaza. Ei sunt 3 care sapa la lucrări, i-am vazut.
Am și fost pusa luna trecuta sa plătesc o reparație făcută de aceasta firma la subsolul blocului meu, unde nu am acces, mi-au luat boxa, ca in Romania. Ce mi s-a părut dubios ca aveam un deviz de 7000 RON ptr toată scara, 20 de apartamente, iar eu a trebuit sa plătesc numai 100 RON și devizul a dispărut din geam repede. Ce e de făcut? Sunt suspicioasa cu aceasta firma. Cel de la firma dubioasa detine ilegal un sirag cu mai multe cartele de interfon de la blocul meu si de la blocurile unde a facut lucrari si afirma ca le are de la Asociatia de proprietari ca sa nu mai astepte pe la usi pana ii da cineva drumul!!!!! Deci siguranta in bloc este compromisa, locuieste la casa individul. Il pot reclama undeva?Va mulțumesc! Aștept răspuns!