avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate mariuspirvu

Activitate mariuspirvu

Ei vedeti ,de aceea am zis ca exprimarea nu stiu daca este chiar iteligibila.
-Da ,am avut adunare generala.
-Da,sa intocmit proces verbal in care sa consemnat nou presedinte,comitetul executiv si cenzorul.
-Da,a fost semnat de noul presedinte si comitetul executiv.
Sigur este vorba de Mogosoaia,verificam daca au un asemenea serviciu si apoi o plangere la politia de proximitate. ok,acum ne-am inteles si va multumesc din nou.

Si cum nicio data nu le stie omul pe toate,mai avem o singura intrebare.Daca presedintele nu este proprietar de apartament acesta fiind pe numele sotiei poate ocupa functia de presedinte ?
ok,va multumesc,adica trebuie si el trecut chiar daca nu a votat,am inteles bine?.DA o putem rectifica asa cum trebuie .Apoi ce ar fi de facut dupa daca tot nu vrea sa predea actele si stampila asociatiei?Mare a fost ajutorul dv>
Am onoare a va saluta,doresc o mana de ajutor de la dv.
Avem asociatie de proprietari legal constituita din anul 2007,presedintele ales atunci legal sau conform legi,nu a avut nicio implicare in conducerea si administrarea asociatiei.Dupa multe eforturi de a convoca o adunare generala, in 27 mai 1012 am avut norocul sa reusim pentru prima data,unde a participa toti proprietari .Ordinea de zi a fost schimbarea presedintelui si alegerea noului presedinte ,administrator,comitet executiv si cenzor.Am procedat legal la propunere si votarea noi conduceri a asociatiei,mantionez ca si vechiul presedinte a fost de acord cu schimbarea,dar ulterior nu a mai vrut sa semneze in PV.Acum nu vrea sa predea actele asociatiei si stampila motivand ca trebuie sa mergem la judecatorie ca numai prin ordin judecatoresc poate EL sa fie schimbat sau ca El va desfinta asociatia.Ce ar fi de facut sau cum ne indrumati ca si pasi de facut este intrebarea noastra.Mai mentionez ca:asociatia are una scara cu 20 de apartamente,doua apartamente nu sunt prinse sau inscrise in asociatie.Din aceste 18 ramase au participat si votat 16 proprietari.Poate exprimarea nu este cea mai potrivita catre dv.Va multumim frumos! Cu respect Marius Pirvu.
Răspuns la discuția Asociatie de proprietari
Va multumesc frumos pt raspuns,asa am gandit si noi cand am facut asociatia tocmai pentru acest motiv,anii au trecut si acum cele doua blocuri vecine au zis sa nu fie trei asociatii la acelasi numar cadastral si prim faptul ca fiecare bloc are 20 de apartamente,adica putin.
Ideea a fost ca prin aceasta afiliere ar fi mai scurt termenul de infintare,iar fiecare bloc sa aibe un comitet in aceasta asociatie. Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Asociatie de proprietari
Va multumesc frumos ,cu stima...
Am onoare a va saluta,va rog sa-mi dati si mie o mana de ajutor,locuiesc in mogosoaia sos buc-targoviste nr 176 la bloc,avem asociatie de proprietari legal constituita pe blocul nostru, am dori sa stim ce pasi ar fi de facut pentru ca doua blocuri vecine care Nu au asociatie legal constituita sa se afilieze sau asocieze cu noi.
Mentionez ca toate trei blocurifigureaza la acelasi numar cadastral.
Răspuns la discuția Pensie de invaliditate
Va multumesc frumos.Cu stima !
Am onoarea sa va salut,vreau o mana de ajutor de la dv:
-Am 52 de ani,am 28 de ani vechime totala in munca ,10 ani Mecanic agricol iar 18 ca Sofer,sint operat pe cord din anul 2007 cu triplu baypass coronarian , in ultimile 5 luni am acumulat 90 de zile concediu medical.Va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma pensionez si ce pansie mai pot sa primesc ? Va multumesc frumos,cu stima! =D>
Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc frumos pentru ajutor .
Cu respect.
Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc pentru raspunsul dv,
-Nu am acceptat mostenirea as cum ma intrebati dvs,pentru ca nu am avut nicio discutie cu sora mea.
-Da ,a fost facuta succesiunea dupa tatal nostru.
Am fost la primarie si astept acum ca sa-mi eliberexe anexa 24.