buna seara stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam acum pentru admitere la inm avand in vedere ca se vor schimba codurile? pentru admitere in 2012. multumesc
BUNA ZIUA AS DORI SI EU CATEVA LAMURIRIR IN LEGATURA CU O PROBLEMA DACA O PERSOANA FIZICA ARE O PROPRIETATE (UN TEREN) PE CARE SUNT CONSTRUCTII PROPRIETATE A ALTEI PERSOANE CE SE POSIBILITATI EXISTA IN INSTANTA PENTRU FIECARE PARTE? MULTUMESC
Buna ziua ! As dori sa ma ajute si pe mine cineva as vrea sa studiez putin testele date anul acesta la inm si nu prea imi dau exact seama cum sunt ele puse pe site adica cate teste sunt? M-am uitat putin peste ele si lipsesc intrebari adica de la 6 sare la 12 si in alte locuri la fel va rog daca ma poate ajuta cineva care a dat testul sa mi le trimita pe adresa de e-mail iubita_ramy7@yahoo.com .Multumesc mult si sper ca nu deranjez prea mult .
BUNA SEARA AS AVEA SI EU O INTREBARE DACA POATE SA MA INDRUME CINEVA: bunicul meu a murit acum cativa ani si au ramas in urma lui 8 frati care trebuie sa imparta o casa si mai multe terenuri. Problema este ca el a mai fost casatorit si prima sotie cu care a locuit in alta localitate a murit are cu ea 2 fete s-a recasatorit cu bunica mea si au impreuna 6 copii ,acum problema e ca atunci cand a murit el nu afost facuta succesiunea si la cativa ani a murit si bunica mea ,toate proprietatiile sunt pe numele lui.Fetele din prima casatorie pe care le-a crescut bunica mea ( una avea 2 luni si alta 7 ani ) vor si pretind ca toata mostenirea este a lor .casa si pamanturile se gasesc in alta localitate decat cea in care locuise cu prima sotie .S-a mutat aici dupa ce murise sotia lui si avea 2 fete de crescut, apoi s-a recasatorit cu bunica .Casa o primise de la stat si restul au venit pe urma . As vrea sa ma indrumati si pe mine cum trebuie procedat si care ce drepturi are pentru ca ele sustin ca totul le revine lor si din partea tatalui si din partea mamei lor naturale .va rog mult am nevoie de cateva sfaturi. MULTUMESC
VA ROG SA MA INDRUMATI SI PE MINE E PRIMUL AN CAND INCERC SA DAU EXAMEN LA INM SI NU STIU EXACT CATE VARIANTE POT FI POSIBILE LA TESTELE GRILA .VA MULTUMESC!
:)