elga50 a scris:rn
rn@lucy16rnAdministratorul v-a repartizat aceste cheltuieli in functie de cota-parte indiviza pe care o foloseste lunar la impartirea tuturor cheltuielilor care se repartizeaza, conform legii, dupa acest criteriu. Deci nu este o noutate impartirea acum pe acest criteriu.rnExprimarea \"la 2 camere\" este mai pe scurt si mai pe intelesul tuturor facuta, ca toata lumea cu 2 camere sa stie ca are de plata suma de 36.25 lei. Probabil ca celor cu 3 camere le spune suma de 42 lei sau ceva asemanator. Dar aceste sume sunt calculate pe baza cotei-parti indivize.rn
rnrn
Buna seara,
Pai aici este marea dilema pe care o am in legatura cu suma de 36,25 lei. Pe lista de intretinere sunt trecute 35 apt iar suprafata totala este de 1560 mp. In dreptul fiecarui apt la coloana de salarii este trecuta suma de 34,12 lei numai la mine este trecuta suma de 36,25. Am intrebat cum a calculat aceasta suma si mi-a spus ca la apart meu cu 2 cam si la cei 45,75 mp, cota indiviza este de 3,12. Insa cum se face ca la un alt apart cu 2 cam cu supraf de 46,18 cota indiviza este de 2,98 asa cum mi-a zis chiar administratorul? Eu chiar nu mai inteleg nimic.
Revin:
- toate apart indiferent de cam (2 sau 3) la coloana salarii suma este de 34,12 iar la mine este 36,25 mp?
- la un apt 2 cam supraf 46,18 mp=cota indiviza 2,98 iar la mine supraf 45,75 mp=cota indiviza 3,12?
Va multumesc frumos pentru toate raspunsurile.