avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Suma debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Suma debit

Buna seara,
O firma de recuperare ma suna zilnic pentru un abonament al sotului. Abonamentul era pe 6 luni si care l-a reziliat in 2010. Insa la inceputul anului curent l-au sunat o firma de recuperare si i-a spus ca maia re de achitat un debit la acel abonam. In sfarsit firma i-a spus cat are de achitat acel debit si ca sa nu fie probleme am achitat acel debit principal chiar la compania de telefonie. Insa dupa cateva zile au sunat din nou si au spus ca trebuie sa le achite si penalizarile care se ridica la inca un sfert in plus fata de acel debit. Dar de ce nu au spus de la inceput acest lucru? El nu a semnat nici un contract cu acea firma si nici nu a primit nici o instiintare de la ei. De 6 luni suna de 2-3 ori pe zi si il anunta ca daca nu achita va trimite '' contractul de servicii'' in instanta. Deja penalizarile cresc si nu ineleg de ce trebuie sa le achit.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Neplata factura telefonie mobila blueadryanna blueadryanna Buna ziua, Am fost abonat la o firma de telefonie mobila (:\"ABC\") si acum 3 ani m-am mutat in strainatate. Drept urmare, am sunat la ABC si am cerut ... (vezi toată discuția)
Suma restanta la abonament telefonie ContSters215676 ContSters215676 Buna ziua, In septembrie 2010 am incheiat un abonament pentru o perioada de 6 luni cu o firma de telefonie mobila. In iulie 2011 am facut cerere de incheiere ... (vezi toată discuția)
Probleme contract rds nereziliat radu123456 radu123456 Buna ziua Am si eu nevoie de un mic sfat in legatura cu un contract de internet pe care il am inca cu RDS, chiar daca nu mai am internet de 6 ani. In ... (vezi toată discuția)