avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate danut74

Activitate danut74

Răspuns la discuția are dreptul la partaj succesoral?
casa si pamanturile sunt pe numele socrului decedat...socrul meu chiar daca a fost cununat cu soacra mea nu au cumparat nimic impreuna pt. ca toate bunurile le are dinainte de a se casatori cu soacramea...
Răspuns la discuția are dreptul la partaj succesoral?
intai a decedat soacra,apoi socrul si apoi sotul...pe citatia de la tribunal scrie partaj succesoral si judiciar...in acest caz ce drepturi are ea daca prima care a decedat a fost maicasa?
vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea gravida cu altcineva si la nastere el nu a recunoscuto pe fata ce se nascuse si ea nu-i poarta numele lui socrul meu...apoi socrul meu la facut cu soacra mea pe sotul meu...ulterior a decedat soacra si socrul si sotul meu...eu am 2 copi cu el...sora lui vitrega ma dat in judecata de partaj judiciar si partaj succesoral...in mod normal sotul meu care e decedat si el ar fi mostenitorul de drept al socrului meu...si dupa sotul meu urmeaza copii k mostenitori...ce drept are aceasta ,,cumnata" la succesiune? deci ma repet k socrul meu nu a recunoscuta la nastere k fiind copilul lui iar casa si pamanturile le avea cand o luase pe soacramea
Răspuns la discuția are vre-un drept?
casa era bineinteles a tatalui meu dinainte de casatorie...cu aceasta femeie a fost casatorit numai 5 ani si a murit...normal am lasato din mila sa locuiasca acolo in continuare dupa moartea tatalui meu dar ea nu a facut decat sa duca totul spre ruina,sa vanda totul de prin gospodarie...ce drept ii poate da legea ei daca a trait cu tata doar 5 ani cununati...casa e casa in care am trait eu...tata o cumparase impreuna cu mama mea cu 45 de ani in urma dar mama nu a fost trecuta in acte si a murit...apoi tata in ultimii 5 ani din viata sa recasatorit cu aceasta femeie...deci sa inteleg k are si ea dreptul la casa? pai ea nu a contribuit nici macar cu un cui la casa asta?
Cu 5 ani inainte sa moara tatal meu sa recasatorit. Deci dupa 5 ani a decedat,nu are copii cu aceasta femeie si nici nu a facut nici un act nimanui si eu sunt singurul sau fiu. Eu am fost de acord k aceasta femeie sa ramana acolo in casa dar ea a degradat casa,a vandut bunuri si nu plateste impozitul pe casa...eu am dato afara de acolo acum 2 zile...daca recurge la proces are vre-un drept acolo ea? eu inca nu am facut succesiunea de la moartea lui...in actele casei numai el este trecut
sa mai astept inca 19 ani? pai eu platesc aici impozitul pe locuinta asta de 21 ani
stii ce a fost curios? k nu dupa mult timp a intrat cineva in casa celui care mia accidentat si omorat copilul si ia furat din casa...in cateva ore faptasul a fost prins si e in inchisoare pt niste lucruri furate de la ala...dar mie k mia calcat copilul langa trotuar nici macar o amenda nu a luat...omori un om si nu faci puscarie...furi un ou faci cativa ani de puscarie
credeti-ma k au refuzat sa-mi dea numarul de dosar...nu mai stiu ce pretexte sa bage...
seful de post de la politie a refuzat sa platesc eu expertza...se urmareste musamalizarea faptei autorului,s-a vazut dupa cum se constata la fata locului...soferul invinuit filtreaza cu fata sefului de post...nici macar nu ia suspendat carnetul..sunt 2 ani de atunci...cand m-am dus acum sa vad ce sa mai intamplat cu dosarul,mi-au spus sa aduc copilul sa dea declaratie..e culmea...copilul meu este ingropat de doi ani si lor le arde de glume
da rolul e pe numele meu....pot merge in instanta sa pot obtine un titlu de propietar?