casa si pamanturile sunt pe numele socrului decedat...socrul meu chiar daca a fost cununat cu soacra mea nu au cumparat nimic impreuna pt. ca toate bunurile le are dinainte de a se casatori cu soacramea...
intai a decedat soacra,apoi socrul si apoi sotul...pe citatia de la tribunal scrie partaj succesoral si judiciar...in acest caz ce drepturi are ea daca prima care a decedat a fost maicasa?
vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea gravida cu altcineva si la nastere el nu a recunoscuto pe fata ce se nascuse si ea nu-i poarta numele lui socrul meu...apoi socrul meu la facut cu soacra mea pe sotul meu...ulterior a decedat soacra si socrul si sotul meu...eu am 2 copi cu el...sora lui vitrega ma dat in judecata de partaj judiciar si partaj succesoral...in mod normal sotul meu care e decedat si el ar fi mostenitorul de drept al socrului meu...si dupa sotul meu urmeaza copii k mostenitori...ce drept are aceasta ,,cumnata" la succesiune? deci ma repet k socrul meu nu a recunoscuta la nastere k fiind copilul lui iar casa si pamanturile le avea cand o luase pe soacramea
casa era bineinteles a tatalui meu dinainte de casatorie...cu aceasta femeie a fost casatorit numai 5 ani si a murit...normal am lasato din mila sa locuiasca acolo in continuare dupa moartea tatalui meu dar ea nu a facut decat sa duca totul spre ruina,sa vanda totul de prin gospodarie...ce drept ii poate da legea ei daca a trait cu tata doar 5 ani cununati...casa e casa in care am trait eu...tata o cumparase impreuna cu mama mea cu 45 de ani in urma dar mama nu a fost trecuta in acte si a murit...apoi tata in ultimii 5 ani din viata sa recasatorit cu aceasta femeie...deci sa inteleg k are si ea dreptul la casa? pai ea nu a contribuit nici macar cu un cui la casa asta?
Cu 5 ani inainte sa moara tatal meu sa recasatorit. Deci dupa 5 ani a decedat,nu are copii cu aceasta femeie si nici nu a facut nici un act nimanui si eu sunt singurul sau fiu. Eu am fost de acord k aceasta femeie sa ramana acolo in casa dar ea a degradat casa,a vandut bunuri si nu plateste impozitul pe casa...eu am dato afara de acolo acum 2 zile...daca recurge la proces are vre-un drept acolo ea? eu inca nu am facut succesiunea de la moartea lui...in actele casei numai el este trecut
stii ce a fost curios? k nu dupa mult timp a intrat cineva in casa celui care mia accidentat si omorat copilul si ia furat din casa...in cateva ore faptasul a fost prins si e in inchisoare pt niste lucruri furate de la ala...dar mie k mia calcat copilul langa trotuar nici macar o amenda nu a luat...omori un om si nu faci puscarie...furi un ou faci cativa ani de puscarie
seful de post de la politie a refuzat sa platesc eu expertza...se urmareste musamalizarea faptei autorului,s-a vazut dupa cum se constata la fata locului...soferul invinuit filtreaza cu fata sefului de post...nici macar nu ia suspendat carnetul..sunt 2 ani de atunci...cand m-am dus acum sa vad ce sa mai intamplat cu dosarul,mi-au spus sa aduc copilul sa dea declaratie..e culmea...copilul meu este ingropat de doi ani si lor le arde de glume