avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate fengari

Activitate fengari

Răspuns la discuția Mi se pare incredibil !
Va multumesc din suflet pentru raspuns ,am banuit ca este un abuz din partea unor oameni ,dar uite ca mai sunt oameni sufletisti pe lumea asta asa ca dvs. care le intinde o mina de ajutor celor aflati in necaz. Inca odata mii de multumiri.
Este o situatie de viata si de moarte detaliez intimplarea. Cum este posibil ca unei persoane care este somer dar nu beneficiaza de somaj, sotul si sotia sta acasa sa creasca cei 3 copii care-i au, ultimul de 7 luni sa li se ia ultimul venit respectiv sa li se opreasca plata alocatiei pentru ca el are o masina pe care n-a putut-o radia tot din cauza banilor si cei de la sectorul 3 respectiv Directia de taxe si impozite locale i-au sistat plata alocatiei ultimului copil care nu mai are dreptul la pempersi si lapte.Sa nu credeti ca el nu ar vrea sa munceasca este un om serios dar in constructii doar vara gasesti de lucru,iarna mai rar. Stiti ce vor sa faca ?Sa duca copilul care a ramas fara alocatie sa -l lase la primarie drept multumire.Glumesc amar, ce parinte poate face asa dar ma mai intreb ,in ce tara traim?????????????
Este nascut pe 16.11.1952
As dori sa va intreb pentru cineva care a implinit in nov. 60 de ani care nu mai lucreaza din aceasi luna si are sanse minime sa mai fie angajat, deoarece problemele de sanatate s-au inmultit: are hepatita B,operatie pe coloana,operatie artroscopie si merge mai greu,iar cu auzul nu sta prea grozav, daca se poate pensiona si ce posibilitati are in acest sens .Are stagiul de cotizare de 35 ani.
Va multumesc foarte mult ,eu inca mai sper ca nu a fost intentie ci doar o eroare si ca orice eroare poate fi indreptata asa cum ati scris si dumneavoastra.Numai bine va doresc !!!!
Pe data de 21 iulie anul trecut am pus o intrebare referitoare la faptul daca este necesara o cerere de recalculare a pensiei pe caz de boala la trecerea pensiei pentru implinirea virstei de pensionare.Mi s-a raspuns ca nu, desi am vrut s-o depun dar am fost refuzata la ghiseu,si acum va intreb disperata ce sa fac?Cererea nu mi-a fost primita ... eu am implinit 60 de ani iar cei de la sectorul 3 probabil ca fiind bolnava asteapta ca sa mor sa nu mai recalculeze nimic .Care este legea care le permite acestor oameni sa-si bata joc de tine si ce lege te protejeaza pe tine ca om care ai muncit o viata ,ultimele zile sa le petreci linistit?
Doamna Florentina,

va multumesc din suflet pentru raspuns, sa aveti numai zile frumoase.
Anul acesta in luna aprilie ,trebuia sa trec de la pensionarea medicala la pensie definitiva conform deciziei . Am fost la Casa de pensii sector 3 unde mi s-a refuzat depunerea cererii de trecere de la pensie de boala la cea definitiva pe motiv ca aceasta se va recalcula din oficiu. De la vecina mea am aflat ca daca nu ai depusa cererea aceasta, nu ti se recalculeaza sa ti se dea banii din urma, ci de la data de cind ai cererea depusa. Este aceasta o strategie de a-ti mai fura din bani recalculindu-ti la Sfintul ASTEAPTA sau pina mori ca tot esti bolnav.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?