avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi se pare incredibil !
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi se pare incredibil !

Este o situatie de viata si de moarte detaliez intimplarea. Cum este posibil ca unei persoane care este somer dar nu beneficiaza de somaj, sotul si sotia sta acasa sa creasca cei 3 copii care-i au, ultimul de 7 luni sa li se ia ultimul venit respectiv sa li se opreasca plata alocatiei pentru ca el are o masina pe care n-a putut-o radia tot din cauza banilor si cei de la sectorul 3 respectiv Directia de taxe si impozite locale i-au sistat plata alocatiei ultimului copil care nu mai are dreptul la pempersi si lapte.Sa nu credeti ca el nu ar vrea sa munceasca este un om serios dar in constructii doar vara gasesti de lucru,iarna mai rar. Stiti ce vor sa faca ?Sa duca copilul care a ramas fara alocatie sa -l lase la primarie drept multumire.Glumesc amar, ce parinte poate face asa dar ma mai intreb ,in ce tara traim?????????????
Cel mai recent răspuns: fengari , utilizator 11:55, 31 Ianuarie 2013
Alocatia este un drept al copilului si nu se poate pune poprire pe aceasta pentru o datorie a parintilor.
Nu se poate opri alocatia copilului,este un abuz in serviciu si trebuie tratat ca atare.Puteti cere daune morale si materiale printro actiune in justitie.Mergeti la cei de la protectia copilului si faceti o sesizare.
Va multumesc din suflet pentru raspuns ,am banuit ca este un abuz din partea unor oameni ,dar uite ca mai sunt oameni sufletisti pe lumea asta asa ca dvs. care le intinde o mina de ajutor celor aflati in necaz. Inca odata mii de multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a oprit indemnizatia de crestere copil si alocatia de stat. cui pot sa ma adresez? alina_mirela00 alina_mirela00 buna ziua! problema mea este urmatoarea in 2010 am intrat in indemnizatie pentru crestere copil pana in 2012. in ultimile trei luni in care luam ... (vezi toată discuția)
Cum protejeaza statul roman un minor (bebelus) de executare silita? anayasemin2 anayasemin2 Am o intrebare, sper ca nu retorica: cum este un bebelus din aceasta tara protejat impotriva executarii silite? Executarea este pe un imobil unde minorul are ... (vezi toată discuția)
Blocare indemnizatie si alocatie copil - debit alecsxa0208 alecsxa0208 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Este normal ca cei de la Agenta de prestatii sociale sa imi blocheze plata alocatiei si ... (vezi toată discuția)