avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate roxicutza86

Activitate roxicutza86

Răspuns la discuția pret succesiune
un multumesc intarziat.scuze
Răspuns la discuția proprirea
mai sus am scris ca nu avea asigurare,situatia e mai complicata.as fi vrut sa aibe asigurare
in 2008 am facut un imprumut bancar girand cu apartamentul,coplatitor fiind sotul meu,care acum 2 luni a decedat.am tot solicitat bancii respective sa ma ajute cumva cu scaderea ratei,intrucat am ramas singura si nu mai pot plati rata.
spuneti mi, va rog, ce obligatii are banca in momentul in care decedeaza coplatitorul????
Răspuns la discuția datoria defunctului
deci:bancile defunctului impotriva cui se indreapta?
daca defunctul a lasat 3credite de nevoi personale,iar succesiunea nu a avut loc trecand cele 6 luni de la deces,ce se poate intampla in conditiile in care mostenirea o reprezinta un ap ipotecat la banca la care titular este sotul supravietuitor?
Răspuns la discuția pret succesiune
valoarea apartamentului am estimat o in lei
Răspuns la discuția proprirea
tatal meu nu avea asigurare de viata la cele 2 credite,iar mama a acceptat mostenirea pur si simplu noi copiii renuntand in favoarea eu.precizez faptul ca mama plateste la creditul ei mai mult de 70% la acel credti in franci elvetieni.cand o sa i faca executare silita ptr datoriile tatalui meu si vor vrea sa ii faca proprire din salariu,de unde o sa i mai opreasca?
Discuție proprirea
mama mea a facut un credit in 2008 girand cu apartamentul in franci elvetieni.im momentul de fata plateste rata 800 dintr-un salariu de 1100.acum 3 luni tatal meu a decedat,lasand in urma 2 credite in valoare de 20 000lei.daca mama mea continua sa si plateasca rata de 800 la creditul facut pe numele ei,iar pe cele ale tatalui meu nu le poate plati,spuneti mi va rog ce poate sa se intample.precizez ca s a facut succesiunea,mama ramann singura mostenitoare,ira mostenirea costa intr un apartament de 2 camere care este ipotecat la banca mamei pe care a facut o in franci elvetieni.
Discuție pret succesiune
cam la ce pret ajunge o succesiune in care ca mostenire ramane un apartament cu 2 camere estimat la 120 000
spuneti mi,va rog cam cat dureaza pronuntarea unei hotarari judecatoresti pentru executare silita si proprirea pe salariu?