avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate icapopa2011@yahoo.com

Activitate icapopa2011@yahoo.com

Buna seara,
Cum se poate repara o greseala din 2008-2010 la stagiul de cotizare?. Am cerut o adeverinta de la casa de pensii privind stagiul de cotizare si am descoperit ca lipseste 1 luna , iar pe o perioada de aprox. 3 ani de zile nu este inregistrat timp de lucru partial cum era prevazut in contractul de munca(pensie invaliditate gr.3, program de 4 ore). Firma unde am avut contract nu mai exista.
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția sediu social
ca........existati
Va multumesc ffffff mult.....pt promptitudine si pt
contractul de inchiriere a incetat in urma cu 2 ani.
Discuție sediu social
Buna dimineata,
Va rog sa ma sfatuiti, cum poate fi obligata o firma care a avut un sediu social la o adresa inchiriata, sa scoata acel sediu social de la acea adresa, dupa expirarea contratului de inchiriere.
Va multumesc anticipat.
Va rog sa-mi raspundeti: ca salariat, cum si unde ma pot interesa daca societatea este la zi cu plata taxelor si impozitelor pentru mine. Am sunat si la ANAF si mi-au spus ca nu au voie sa dea aceste informatii.
Discuție itm
Buna ziua,
Am nevoie de un sfat: am incheiat contractul de munca cu acordul ambelor parti la 31.07.2011. Avand o alta oferta cu inceputul lui august am cerut documente: cartea de munca, adeverinta de vechime si contractul de munca( pe care nu au dorit sa mi-l inmaneze niciodata). Am fost amanata cu toate acestea pe motiv c este concediu de odihna si persoana care se ocupa nu este disponibila. Fiind presata de timp am mers singura la ITM si aici surpriza: nu pot sa-mi inchida cartea de munca pe motiv ca nu s-a depus statul de salarii pe decembrie 2010 si o alta surpriza: contractul de munca a fost inregistrat cu 7 luni mai tarziu si cu un salariu de baza mult mai mic. Am pierdut job-ului urmator din cauza neaducerii la timp a documentelor necesare. Ce pot face in acest caz?
Va multumesc anticipat: