Buna ziua,
Un instructor auto poate fi angajat la 2 scoli in acelasi timp?M-am informat la ITM si am inteles ca nu este nici o problema, in schimb am auzit ca nu ar permite ARR-ul.Nu stiu unde anume sa ma informez mai exact.
Multumesc
Buna ziua,
As dori sa cer niste lamuriri cu privire la un act de donatie.
Am primit o donatie de la bunica paterna.Tatal meu mai are un copil recunoscut dintr-o casnicie anterioara care s-a incheiat cu vreo 25 de ani in urma si despre care nu se mai stie nimic.Acel copil ar putea aparea vreodata sa atace actul de donatie?
Va multumesc anticipat.
Buna seara.V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste sfaturi.In 2006 am facut un credit pe care ulterior nu l-am mai putut achita.Ca urmare dosarul a fost preluat de catre o firma de recuperare in 2009.Am primit o instiintare si lunar virez rata conform unui grafic trimis de firma respectiva.Din grafic si pe baza unor instiintari verbale din partea firmei reiese ca in octombrie 2012 termin cu achitarea ratelor.Doar ca la inceputul lui decembrie am primit o "notificare cesiune creante"din care reiese ca abia acum dosarul meu a fost preluat de firma de recuperare si ca mai am o datorie exorbitanta.I-am contactat telefonic si mi-au explicat ca s-au produs "niste modificari",ca prezenta notificare este o greseala si ca au mai existat clienti care au primit hartia respectiva; m-au asigurat ca in octombrie termin de achitat ratele.Sunt ingrijorata deoarece a avut loc doar o discutie telefonica dar acea notificare exista in scris.Poate fi intr-adevar o greseala sau e vreo tactica a celor de la firma de recuperare?Va multumesc anticipat
Va multumesc pentru informatii, mi-au fost de ajutor.Vroiam sa va mai intreb ceva.Se poate aplica amenda de 2000 ron unei scoli de soferi deoarece cursantul aflat in timpul orei de conducere nu avea buletinul asupra lui?Eu nu am gasit nimic referitor la asta dar daca domnii de la ARR au aplicat amenda inseamna ca exista o baza legala?
Buna ziua .Unde as putea sa ma informez cu privire la amenzile ce pot fi aplicate scolilor de soferi de catre ARR?Care sunt legile care fac referire clara la abaterile care pot fi sanctionate?Va multumesc.
Buna ziua.Bunica mea oscileaza intre a-mi face un act de donatie sau de vanzare-cumparare pentru un apartament.Care ar fi mai sigur pe viitor?Eu nu sunt casatorita, dar in cazul V-C apartamentul va deveni bun comun?Iar in cazul donatiei aceasta poate fi atacata de un frate vitreg?Va multumesc anticipat