nu am dat multe detalii pentru ca pot parea subiective (faptul ca celalalt autovehicul circula cu o viteza foarte mare - urma de franare este de aproximativ 20 m, ca venea pe contrasens, ca a evitat o masina oprita si a tras de volan intrand in coliziune cu mine), eu fiind vinovat din ce a concluzionat agentul ca nu m-am asigurat la intrarea pe drumul cu prioritate si sunt prea aproape de intrarea pe acest drum nu s-a mai tinut cont ca eu am franat pana in 0 pentru a evita
Buna ziua,
In decursul zilei de 26.10 am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu daune materiale de ambele parti (mai mult la mine). Din prima constatare la fata locului am considerat ca celalalt participant la trafic era vinovat si am convenit sa incheiem o "amiabila", pana sa gasim un formular acesta s-a razgandit, in special dupa o discutie telefonica cu seful lui, considerand ca eu sunt vinovat.
Am mers la politie unde in prima faza s-a mers pe vinovatia celuilalt dar ca urmare a vizionarii unor poze facute culmea chiar de mine s-a considerat ca eu am vina accidentului.
intrebarea mea este daca am posibilitatea castigului de cauza in instanta chiar daca am semnat PV de constatare si daca am posibilitatea sa prezint martori (persoana cu care ma aflam in masina)
Multumesc
Buna ziua
In urma cu aproximativ 2 ani am fost ajutat cu o suma considerabila de catre o ruda a sotiei, ulterior divortand. Inainte de divort am comunicat sotiei ca pot sa-i virez suma de 1000 ron pana la acoperirea datoriei lucru neacceptat in acel moment. In momentul de fata sunt presat de catre creditoare prin toate mijloacele sa achit datoria.
Din pacate in momentul de fata sun in imposibilitatea de a plati integral datoria si nici suma de 1000 de ron/luna nu mai este disponibila.
Mentionez ca recunosc aceasta datorie si as dori sa ma achit de ea.
Care ar fi actiunile pe care crediorul ar putea sa le intreprinda impotriva mea?
Buna ziua,
Am avut o firma (SRL) care din anumite motive si-a incetat activitatea, in urma incetarii activitatii a ramas o datorie catre un furnizor de servicii, Din cauza plecarii din oras nu am primit adresele la sediul social (apartamentul parintilor), si am fost dat in judecata pentru plata datoriei+penalitati.
In urma procesului s-a dat castig de cauza creditorului si acum sunt amenintat ca vor veni cu executorul la sediul social sa puna sechestru pe bunuri, mentionez ca firma nu avea activitate declarata la sediul social.
Exista posibilitatea ca sa fiu executat silit pe sediul social (bunuri, spatiu)?
Multumesc
Multumesc pentru raspuns,
Certificatul de casatorie , in copie, nu trebuie legalizat? Adeverinta se poate elibera usor.
O zi buna
Buna ziua,
Sunt separat de sotie de peste 5 luni, intelegerea a fost ca ea sa depuna actele de divort eu fiind plecat in interes de serviciu in alta localitate, in acest timp nu s-a intamplat absolut nimic. As vrea sa stiu daca exista posibilitatea depunerii acestor acte de catre avocatul meu, mentionez ca certificatul de casatorie in original este la sotia mea.
Multumesc