Servus tuturor! In cazul in care, o doamna ce primeste pensie de urmas dupa sotul defunct, se recasatoreste mai primeste pensia de urmas ? Multumesc anticipat
Servus tuturor! Exista obligatia unei diurne minime pentru deplasare in UE ?
Cat este cuantumul minim pentru un sofer profesionist care lucreaza in UE cel putin 35 zile si doarme in cabina? Multumesc anticipat
Servus tuturor! Ma aflu intr-un proces cu o societate pentru drepturi banesti. Societatea si-a schimbat sediul si nu mai poate fi de gasit . Pentru a putea continua procesul deoarece in prima instanta a fost lipsa de procedura, daca public la ziar un anunt de chemare in judecata , procesul va continua? Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat
nu! Am fost mintit ca am contract de munca , chiar am si dispozitie de repartizare, atat ca eu am fost deplasat in ue si nu am avut posibilitatea verificarii situatiei
Servus tuturor ! Ce pot face pentru a-mi castiga dreptul la vechime , plata CAS , drepturile banesti , etc de la o sicietate la care am lucrat fara a sti ca nu mi s-a intocmit actele legale , eu fiind in deplasare in UE si fiind in cunostinta ca mi s-au intocmit formele legale, patronul mintindu-ma? Multumesc anticipat