La momentul respectiv nu a fost repartizat. A ramas in contul 117. Se pot distribuiacum dividende pt anii 2011 /2013 ?
buna seara
am urmatoarea situatie : parintii divortati in anii 1998, copil minor la data respectiva, partaj neefectuat. Propietatea este pe numele ambilor parinti.
Unul din parinti doreste cedarea dreptului de propietate catre copil. Care ar fi varianta cea mai buna dpdv juridic pentru a nu putea fi contestata de rudele acestui parinte ? si cam cat ar costa respectiva procedura
buna seara
Se pot acorda dividende pentru anii 2011 si 2013 care au fost pe profit ? Mentionez ca pe anul 2012 s-a inregistrat pierdere. Daca da - ce implica acest lucru ? pot face notele contabile la dec 2014 ?
da, am inteles ... multumesc ; :)
nu mai stie nimeni nici o alta solutie? ..as avea nevoie de o idee, doua, ...o parere sa am un punct de plecare si de comparatie. ...
Deasemenea, apreciez putina bunavointa inainte sa dau banii pe o consultanta care posibil sa nu ma ajute cu nimic....
Prin notariat nu se poate face nimic?
se poate infiinta o societate cu sediul aici ; insa ulterior trebuie sa va inregistrati si in registrul operatorilor intracomunitari ca sa puteti factura catre o societate din italia / UE.
Iar documentele primare sa fie intotdeauna justificate , adica sa aveti ordine de deplasare stampilate acolo ca sa puteti demonstra ca ati prestat un serviciu acolo.
nu neaparat ...
Sa aveti ultimul model de 010 , completat corect si atat.
In bucuresti..nici macar la 010 de schimbare a tva-ului din trim in lunar .. iar balanta pe care o atasasem..a fost in plus.
partajul iese din discutie intrucat nici unul nu vrea si nu il va face.
Intrebam de o alta solutie daca exista... plus ca nu stiu care este dreptul meu in situatia mentionata.
multumesc mult !!! ... din nefericire am un manunchi de facturi din mai sept si oct 2010 ... inseamna ca ma impusc in genunchi si merg schiopatand cu 100 pe tr 2 , 3 si 4 ...plus 101 ...rectificative.
o alta solutie ? ...
ar mai exista ?...cu atat mai mult cu cat trebuie sa achit furnizorul exact cu aceste facturi .
suna-ti la " asistenta contribuabil "
cautati pe anaf.ro / asistenta / telefoane
speta dvs e destul de specifica ;
1.In primul rand , Grecia este inca in UE, motiv pt care ar trebui sa fiti/sa va inregistrati ca in registrul operatorilor intracomunitari ;
2. ca firma exportatoare, dvs sunteti platitoare sau neplatitoare de tva ? ; daca sunteti neplatitoare trebuie obtinut un cod specific de tva specific pt livrari intracomunitare ;
3. firma greceasca este platitoare sau neplatitoare de tva ? ; daca este platitoare, aveti nevoie de acel cod de la pct 2 ; daca nu este platitoare de , presupun ca nu mai aveti nevoie de acel cod .
4. posibil pt carbune sa fie nevoie de acte specifice > intrebati si la asistenta vami ce documente va sunt necesare.