avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Am o intrebare ,nu stiu daca am postat bine..poate infiinta o persoana in tara o firma cu activitate in domeniul constructii,amenajari interioare sa presteze aceasta munca in italia dar sa plateasca taxe impozite etc aici.
Cel mai recent răspuns: anjuna_beat , utilizator 19:09, 30 Ianuarie 2012
se poate infiinta o societate cu sediul aici ; insa ulterior trebuie sa va inregistrati si in registrul operatorilor intracomunitari ca sa puteti factura catre o societate din italia / UE.
Iar documentele primare sa fie intotdeauna justificate , adica sa aveti ordine de deplasare stampilate acolo ca sa puteti demonstra ca ati prestat un serviciu acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.c. in prestari servicii intracomunitare pricopcristina pricopcristina Buna ziua. Va rog, daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine... O s.c. cu sediul in romania presteaza servicii in italia, contract intre persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o societate de informatica din italia AndreaBe AndreaBe Buna ziua, Mi s-a oferit posibilitatea de a colabora cu o societate de informatica din Italia, in sensul ca are nevoie de consultatie, proiectarea de ... (vezi toată discuția)
Operatiune intracomunitara? ipi ipi Buna ziua, Sunt inregistrat ca PFA - CAEN 6201 - norma de venit - neplatitor de TVA si urmeaza sa prestez servicii unei companii inregistrate in S.U.A. dar ... (vezi toată discuția)