Bună ziua
Am o nelămurire ma poate ajuta cineva .Un teren extravilan a fost vândut prin vânzare cumpărare notar dar cu clauza sarcinii după a fost doborât în instanta .acel teren a fost vândut prin instanta fiicei acum fica îl vinde din nou prin instanta dar cartea funciara nu a fost modificat nimik de la notar .Se poate merge mai departe în instanta chiar dacă apare la sarcinii în cartea funciara ???
buna ziua puteti sa ma ajutati cu raspunsuri.Am lovit pe trecerea de pietoni 4 persoane iesisem dupa o strada pe strada principala fiind soare ma orbit si trecerea fiind la 15 m nu am vazut .o singura persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale 40 de zile sa stea cu piciorul in gips.mam ocupat personal de persoana vatamata tot timpu cat a fost internata,dar nu vrea pe cale amiabila.Ce se intanpla daca se ajunge in instanta ?rca poate despagubi daunele morale si spitalizare?ce se intanpla cu permisu ?
obiectul este nu recunosc ca au semnat si nu sa terminat proceesusunt in vacanta la doarul acesta dar atunci obiectul procesului era sami faca imobilul pe numele meu si al tatalui .scuze sa ma fac inteles ei au semnat dar acum nu recunosc asta
buna ziua .in anul 2009 bunicii mei mia facut act vanzare cumparare mie si tatalui meu prin judecatorie.anul acesta vrea sal farame actul spunand ca nu a semnat ei nefiind adevarat se poate anula actul .multumesc
buna ziua am o intrebare am accidentat pe trecerea de pietoni 4 persoane .0singira persoana o fetita a avut nevoie de spitalizare a avut fractura .asigurarea plateste ingriziri medicale si morale fetitei. multumesc mult