buna ziua puteti sa ma ajutati cu raspunsuri.Am lovit pe trecerea de pietoni 4 persoane iesisem dupa o strada pe strada principala fiind soare ma orbit si trecerea fiind la 15 m nu am vazut .o singura persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale 40 de zile sa stea cu piciorul in gips.mam ocupat personal de persoana vatamata tot timpu cat a fost internata,dar nu vrea pe cale amiabila.Ce se intanpla daca se ajunge in instanta ?rca poate despagubi daunele morale si spitalizare?ce se intanpla cu permisu ?
se va ajunge la proces si se vor plati daune dupa cum va stabili instanta, pentru victimele care vor cere daune.
chestia "cu orbit de soare" nu o mai ziceti ca nu e plauzibila. nu exista scuza in cazul dvs, decat recunoasterea vinovatiei, cerut iertare si platit despagubiri.
Daca aveti polita RCA valabila la data accidentului, nu va faceti probleme financiare, daunele fiind acoperite de asigurator.In privinta aspectului penal....ramaneti la aprecierea instantei, care va tine cont si de modul in care recunoasteti vina, atitudinea pe care ati avut-o fata de accidentat si regretele care va framanta acum.
Indiferent de valoarea si natura daunelor pe care le-ati provocat ele vor fi suportate de polita RCA daca aceasta era valabila la data accidentului. Daca sunteti cooperant si va recunoasteti vina mai ales ca spuneti ca v-ati ocupat si de accidentatul cu spitalizare este posibil sa scapati cu ceva cu suspendare. Angajati-va un avocat care sa se ocupe de problemele dv si de reprezentarea in instanta.
Accident, cu victima
jimie
Buna ziua,
As dori un sfat daca-mi puteti da, azi am avut un accident de masina, un prieten a accidentat pe cineva pe trecerea de pietoni fiind orbit de ... (vezi toată discuția)
Polița rca
Madlulu
Am făcut un accident în urma care ia o pers a ajuns la spital, având 7 zile de îngrijire 4 spitalizare, pers nu vrea sa se despăgubească cu polița RCA ... (vezi toată discuția)