pentru un sal brut de 5000 ron lunar cum se calculeaza plata acestui conc .inmultesc cu 6 luni imi da 30000.care e legatura cu nu stiu ce articol unde spune ceva de 12 sal minime pe tara?????eu am cotizat la suma de sus nu la sal min pe tara?stiti ceva????ma intereseaza f tare cum se calculeaza deoarece mi se pare ca am primit f putin pe luna ianuarie.....
buna ziua ,va rog ati putea sa ma lamuriti cumva cu plata conc prenatal in sensul in care eu primesc salariu de 2 ori pe luna avans si lichidare plata se face tot in 2 transe sau o singura data ?de ex de la inceputul lunii ian sant in prenatal si am luat pe 5 ian pe luna trecuta lichidarea si urmeaza pe 20 ian sa iau avansul pe aceasta luna .primesc acum banii pe conc prenatal integral sau cum???multumesc mult
am 16 ani vechime in munca ,iar in luna martie 2011 m-am angajat in alta parte si imi lipseste in cartea de munca o zi ,adica am incheiat la fostul loc de munca in data de 16 si m-au angajat cu 18 martie ,desi eu am fost la noul serviciu din 17.sant insarcinata si ar trebui sa nasc la sfarsitul lui februarie ,adica nu am 12 luni consecutiv de plata contibutii (ptr ca am o zi lipsa in cartea de munca)vreau sa stiu daca ma afecteaza in vreun fel si daca mai primesc banii in mod normal si indemnizatia .multumesc f mult