avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate Loryana

Activitate Loryana

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
buna tuturor. la drept civil contracte speciale exista un curs de Dumitru Florescu dupa noul cod civil, insa nu are legea de aplicare, in sensul ca este actualizata pana la data de 15 iulie 2011, nu dupa 1 octombrie, dar in general are majoritatea modificarilor...dupa acest manual invata deocamdata studentii de anul 3 de la drept la pitesti. Nu mai stiu exact de la ce editura, park C.H. Beck, este o carte verde cu alb..
Răspuns la discuția taxa admitere barou
Buna ziua!! Eu am mai platit un comision de aproximativ 4 lei in afara de cei 800 de lei
va multumesc!!!!
Buna ziua! Are cineva subiectele din 2088, 2009 de la admiterea in avocatura? va rog sa imi lasati si mie un link ceva sau sa mi le trimiteti.
Răspuns la discuția Grile Admitere in avocatura
Multumesc tuturor!
Răspuns la discuția Grile Admitere in avocatura
va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua! am vazut anumite discutii ale celor care au dat examenul anul trecut si unii dintre ei spuneau ca s-ar afisa un set de posibile teste grila inainte cu o saptamana pe internet. stie cineva daca este adevarat?eu nu prea as crede, dar daca ar fi asa ar fi bine. Va multumesc!!!
Răspuns la discuția Buna ziua
destul de bine, zic eu.oricum nu mai e prea mult timp....multumesc pentru raspuns.
Discuție Buna ziua
Am auzit ca la proba eliminatorie (cea cu teste grila) se vor afisa grilele saiu o parte din grile pe internet inainte cu o saptamana pe internet. Stie cineva daca este adevarat? si unde se vor afisa? va multumesc!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Multumesc Hades pentru raspuns