avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate danpaveloiu

Activitate danpaveloiu

Discuție Legea 83/2015
Conform art . VI din L. 83/2015 ”vor fi elaborate norme metodologice de aplicare a prezentei legi, care se aproba prin ordin comun al ministrului muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice si al ministrului transporturilor ” , în termenul prevăzut de art. V din același lege .... ADICĂ 22 MAI 2015 .
Am încercat să găsesc aceste norme.... Din păcate , nu reușesc să intru în posesia lor. Nici ”Legi ” Piatra Neamț, nici la cele două ministere ...
Mă puteți ajuta și pe mine ...(cu numărul acelui ordin comun, dacă există) . Nu s-au publicat încă ? S-au publicat și nu le pot găsi eu ?
Vă mulțumesc !!!
Mii de mulțumiri !
Mă poate ajuta cineva cu numărul Legii pentru completarea Legii nr. 223/2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România ?
Vă mulțumesc !


Răspuns la discuția UAT (primãrie) = ofertant ?
Mulțumesc !
O instituţie publică ( UAT - primărie, în acest caz) , poate participa la o licitaţie organizată de o societate comercială (SRL) , în calitate de ofertant ?
Mai exact : un SRL organizează o licitaţie pentru închirierea unui spaţiu pentru a desfăşura cursuri de reconversie socială cofinanţate din Fondul Social European , prin POSDRU .
SRL-ul trimite unui UAT o invitaţie de participare la procedură , procedură care , spun aceştia, se derulează în conform. cu prev. Ord. MAE 1050/2012 .
Poate participa UAT (primăria) la acea licitaţie , în calitate de OFERTANT , ca orice agent economic ?
Vă mulţumesc ! Dan
Miliarde de mulţumiri !!!
Bună ziua
HG nr. 884/2004 privind concesionarea unor spații cu destinație cabinet medicale , mai este în vigoare ?
Din cercetările mele ... este, dar, poate mă înșel...
În cazul în care a fost abrogată, mă puteți ajuta, comunicându-mi actul normative prin care a fost abrogată .
Vă mulțumesc !
Răspuns la discuția Unde votãm pe 10 iunie ?
De acord, există aceste liste...., dar... , aşa cum am spus, la alegerile locale din anul 2008 , nu am fost lăsaţi să votăm la secţiile unde eram preşedinţi (vicepreşedinţi) . Asta după ce preşedintele circumscripţiei electorale respective s-a consultat cu preşedintele BEJ . Ne-au invocat art. 3 alin. (3) din L. nr. 67/2004 . Există o prevedere legală prin care ni se dă dreptul să votăm (pe liste săeciale)la aceste secţii ( din afara circumscripţiei electorale în care avem domiciliul ) ?
În urma lecturării articolului " Unde votăm pe 10 iunie ?" - Conform prevederilor legale in vigoare, presedintele si membrii BSV isi vor exprima optiunea la sectia de votare unde isi indeplinesc atributiile.
Care sunt aceste prevederi legale ( art. din act normativ ) deoarece în 2008, la alegerile locale, nu ni s-a permis să votăm în secţiile unde îndeplineam atribuţii de preşedinţi sau vicepreşedinţi , cum nu ni s-a permis nici părăsirea acestora pentru a vota la secţiile de domiciliu ?
Cum se înregistrează funcţiile de CONSILIER AL CONSILIULUI LOCAL şi cea de CONSILIER PERSONAL AL PRIMARULUI în registrul general de evidenţă al salariaţilor, acestea neexistând în lista predefinită a aplicaţiei REVISAL ?