avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters218595

Activitate ContSters218595

tin sa mentionez ca m-a luat ambulanta de la locul faptei...si detin un act doveditor in care sunt specificate toate leziunile provocate..
Pot merge la IML dupa ce imi dau jos gipsul? stima
Nu ma pot deplasa nicicum...am o hartie de la spital din acea seara in care scrie in ce stare eram. Pot merge apoi la politie chiar daca nu ajung la IML in 1 luna de la incident? S-a intamplat acum 10 zile dar, si acum am dureri la picior de abia ma misc prin casa.
Buna ziua. Acum vreo 10 zile am fost atacat in plina strada de 4 necunoscuti,m-au batut..tin sa mentionez ca urmare a acestei intamplari a venit ambulanta pentru ca mi-au rupt si un picior. Acum sunt in ghimps si nu ma pot deplasa nicicum..Frunoase sarbatori.. Daca ma poate indruma cineva ce pot face dupa ce dau gipsul jos? Se poate face ceva? Se pot lua masuri? Nu stiu ce sa fac...Va rog..ajutati-ma. Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția mesaje de amenintare
Merge-ti si face-ti plangere la politie pentru amenintare si da..telefonul se v-a pune sub urmarire pentru depistarea autorului si se vor face probe inregistrate.
Răspuns la discuția am furat dar nu m-a prins...
Daca nu v-a oprit nimeni la iesire..a-ti scapat de aceasta data. Indicat ar fi sa nu se mai intample pentru ca este posibil sa fi fost luat in colimatoriu. Oricum este o vb...hotul neprins..negustor cinstit...dar mai este una..Ulciorul nu merge de multe ori la apa.
Răspuns la discuția talharie+vatamare corporala
da..asa este..dar deja au trecut acusi..doua saptamani de la fapta ...mai pot merge de acum..?
Răspuns la discuția talharie+vatamare corporala
nu stiu ce sa fac..sa depun plangere sau nu. pentru ca apoi sa nu am mai mari probleme cu acele persoane...sunt intr-o mare dilema.
Răspuns la discuția talharie+vatamare corporala
bine.medicul legist unde este? unde gasesc acest cabinet?
Răspuns la discuția Talharie - plangere in cat timp?
Va multumesc tuturor,am sa merg luni dimineata sa depun plangere.