avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate savaioan62

Activitate savaioan62

Discuție INTREBARE
Buna seara.Am construit in subsolul blocului o boxa pt. uz personal si magazie.Acum as vrea sa vind apartamentul.O sa vrea notarul sa accepte sa pun in acte de vinzare cumparare aceasta boxa.Pt ca am cheltuit ceva pt.constructia ei.Va multumesc.
Care sunt criteriile de calcul a primei de asigurare la o asigurare de viata .Va multumesc
Am o intrebare legata de pensionarea anticipata a sotiei mele care are virsta de 53 de ani ampliniti in februarie si o vechime neintrerupta de 36 de ani.Conform anexei 3 privind virsta de pensionare ar trebui sa iasa in august 2012 .vreau sa stiu daca mai este in vigoare aceasta anexa ,si daca nu cind ar putea cere pensionarea anticipata.Cu multumiri.
Parintii mei au casa construita pe un teren ampartit ca si propietate cu un var al mamei mele.Cum pot ei sa-l scoata din dreptul de propietate a partii lui ,pt a face act de vinzare cumparare la unul dintre noi copii lor.Cu multumiri.
Am un credit de consum la BANKPOST, si am primit o notificare prin care eram anuntat ca banca a incetat contractul cu firma de asigurari de viata atasata contractului de credit.Acum am ramas fara asigurare de viata atasata contractului.Este normal ca banca sa ma lase fara asigurare la credit pt. ca in caz de deces urmasii ar ramane cu datoria mea de restituit bancii,nu au ei obligatia sa incheie un alt parteneriat cu o alta firma de asigurari?.ei au anuntat ca am ramas fara asigurare si atat.Va multumesc.