avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTREBARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTREBARE

Buna seara.Am construit in subsolul blocului o boxa pt. uz personal si magazie.Acum as vrea sa vind apartamentul.O sa vrea notarul sa accepte sa pun in acte de vinzare cumparare aceasta boxa.Pt ca am cheltuit ceva pt.constructia ei.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 23:03, 21 Septembrie 2011
doar daca faceti dovada proprietatii asupra acesteia... cel mult poate consemna dreptul de folosinta asupra ei...
Daca nu aveti acte de proprietate pentru boxa (gen autorizatie de constructie, ceva) raspunsul este nu.
Ati construit o cu toate aprobarile legale necesare? Are cadastru? Este intabulata? Numai in cazul acesta o puteti vinde alaturi de apartament.
dumnezeule mare , da este constructie facuta in spatiu proprietate comuna - coproprietari NU se poate ,in cel mai bun caz sa va despagubeasca cumparatorul daca vrea sa preia spre folosinta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol marioos marioos Buna ziua! In cazul in care detin o boxa la subsolul blocului imi trebuie autorizatie de constructie? Mentionez ca am acordul asociatiei de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Cumparare spatiu de catre asociatie de la dezvoltator bloc3c bloc3c revin cu soliciarea pentru a ma lamuri referitor la: inregistrare contabila- spatiu asociatie proprietari Asociatia de proprietari a cumparat de la ... (vezi toată discuția)