Stau la parterul unui bloc cu trei etaje .In fata apartamentului meu s-a construit o casa care este construita ilegal,am facut demersuri in nume personal la primarie ,au fost sistate lucrarile ,dar i s-a dat o alta autorizatie de construire,fapt ce pe mine ma afecteaza direct deoarece nu mai beneficiez de lumina naturala.Intrebarile mele: cat dureaza sa se infiinteze o asociatie de proprietari ?la noi a durat 8 luni de zile;
Cei din asociatie nu sunt de acord sa implic asociatia in demersurile in legatura cu aceasta casa ,ce pot sa fac mai departe?
Mi s-a spus ca vreau sa-mi rezolv interesele personale prin asociatie.
Buna ziua,de curand am achizitionat un apartament intr-un bloc nou ,acesta nu era terminat cand l-am cumparat ,ulterior a fost gata,dar mai sunt gazele si electrica de bagat. Au trecut 3 luni ,dar noi nu avem utilitati.Nu ne putem muta si stam cu chirie ,blocul inca este pe INTREPRINDERE INDIV.spunandu-ne ca cei de la gaze sunt devina ,dar ei tot ne amana ,cei de la electrica si gaze nu ne dau informatii pentru ca sunt date cu caracter personal.Ce ne sfatuiti sa facem in cazul acesta ? Vreau sa remarc faptul ca cele 12 apartamente din bloc sunt achitate ,dar fara utilitati ( gaze si curent) cum rezolvam aceasta problema?
Buna ziua,de curand am achizitionat prin prima casa un apartament,acesta l-am gasit printr-un anunt dat de o agentie imobiliara. Mi s-a cerut comision agentie 2 % din valoarea apartamentului,dar mentionez ca nu am incheiat niciun contract cu agentia . Urmeaza sa achit acest comision. Agentul imobiliar mi-a aratat decat apartamentul spunandu-mi ulterior de comision . Este normal sa platesc acest comision ?
Buna seara !Mama mea se confrunta cu o situatie :are 4 popriri pe cont de la 4 banci ,deci din 1400 lei i se opreste 1000 lei.Am citit pe internet ca mai mult de 30% din salariu nu poate sa iti puna poprire.Este in regula?