avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Activitate lauratoader2006

Activitate lauratoader2006

Ii sunt incidente dispozitiile Anexei nr.1 – pct.3 cu 2 – "Salarii de bază pentru personalul de specialitate din unităţile de asistenţă socială/centre cu sau fără personalitate juridică ", (poziția 39 – instructor de educație din Anexă) din Legea nr.250/2016 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal - bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, mediatorului sanitar?
Daca avem o funcție de sef serviciu politia locala si este bugetată la nivelul functiei de inspector, grad superior, treapta de salarizare 3, putem să asimilam.Multumesc frumos!
Un funcționar public din cadrul unei primării comuna, începând cu data de 01 septembrie 2013 se numește în funcția publică de Inspector, clasa I, grad profesional principal și ocupă temporar funcția publică de conducere de șef birou din cadrul Biroului financiar – contabilitate,cu atribuții de control financiar preventiv, gradația 5, clasa de salarizare 79, cu un salariu de bază brut în valoare de 1.615 lei ( salariul de bază cuprinde sporul de exercitare a vizei de control financiar preventiv), la care se se adaugă sporul pentru condiții vătămătoare în cuantum de 15% din salariul de bază stabilit pentru luna decembrie 2009, respectiv 172 lei.Încadrarea are loc în urma promovării din funcția publică de execuție de Inspector, clasa I, grad profesional Asistent. In 2014 participa la concursul de recrutare pentru functia de sef birou financiar contabilitate.Este admis la concurs si se numește în funcția publică de conducere Șef birou financiar – contabilitate cu atribuții de control financiar preventiv, gradația 5, clasa de salarizare 79, cu un salariu de bază brut în valoare de 1.615 lei, la care se se adaugă sporul pentru condiții vătămătoare în cuantum de 15% din salariul de bază stabilit pentru luna decembrie 2009, respectiv 172 lei.
Este stabilit corect salariul? Mai avem posibilitatea ca încadrarea salarială să fie de la nivelul maxim al unei funcții publice de execuție, respectiv inspector, grad profesional superior, treapta de salarizare 1.
De la 01.07.2009 sunt referent asistent treapta 3,cum se face incadrarea mea dupa ce am stat 3 ani pe grad stiind ca nu mai exista treptele gradului.Cum voi fii incadrata principal cu 3 sau principal cu 1?
in prezent avem un contract colectiv de munca care ne ofera doar zile de concediu suplimentare, acest contract se incheie la 31 octombrie 2012 se mai poate face un alt contract colectiv de munca care sa ofere si venituri suplimentare.
daca sunt functionar public pot sa suspend raportul de munca si sa ma angajez altundeva cu carte de munca?
Se poate promova in treapta asistent I daca am fost promovata in data de 01.01.2011?
Buna Ziua,
Lucrez in cadrul unei institutii publice de 13 ani, sunt functionar public din 01.03.2005, in cadrul Serviciului Resurse Umane, in functia de referent, clasa III, grad superior, treapta 2. La data de 01.01.2007 am promovat in functie referent clasa III, grad superior, treapta 1.
In anul 2010, luna septembrie am absolvit facultatea de drept cu diploma de licenta, si in luna iulie 2011 am promovat in functia de consilier asistent, dar salariul de baza nu s-a modificat deloc fiind acelasi ca atunci cand eram referent.
Intrebarea mea este daca este normal ca un referent cu studii medii care in urma promovarii in functia de consilier asistent sa ramana cu acelasi salariu?