"I am glad to announce that soon our bank will be officially a stamp free zone. That is, no client will be asked anymore to stamp anything. Payment orders, credit documentation, agreements, receipts – no stamps necessary."
soon = secolul asta ...?!
Raiffeisen Romania inca nu e "a stamp free zone" - deci umbla si domnul cu reclama aiurea; sa fie si el citit si bagat in seama:).
Sunat acuma la R :
Eu: - "pentru deschidere cont am nevoie de de stampila?"
Operator - " Desigur ..."
nu stiu daca sunt pe forumul bun, detin un terene agricol in alt judet decat cel de resedinta si as dori sa il stramut mai aproape de loclitatea de resedinta sa incerc sa fac ceva. nu stiu unde sa imi indrept primele intrebari, daca considerati ca ma puteti indruma catre ceva institutii, legi, va multumesc anticipat. eventual fonduri europene, etc dar fiind la mai mult de 150km departare imi este ff greu ...
P.S. nu stiu daca mai sunt posibile asemenea "mutari", stiu ca odata erau fff la moda dar atunci se faceau strict in scop "imobiliaristic" :)
De curand am vandut apartamentul cu 2 cam si m-am mutat in unul cu 3 cam.
SC-ul care il detin are sediul social la vechea adresa si trebuie sa il mut la noua adresa. Am mers astazi la registru si taxele totale ajung la 6mil.
Ori nu a inteles aia ce vreau eu, ori sunt atat de mari, oricum ar fi as vrea sa stiu ce alte modalitati de schimbare a sediului social am astfel incat sa ies mai ieftin, mi se pare totusi o ciudatenie sa dau cat si la infiintarea sc-ul :(( ...
Am inteles ca exista o posibilitate prin a da un anunt in MO si un act aditional semnat la notar etc.
Va rog tare mult daca aveti un raspuns pentru mine sa mi-l dati.
eram in wk la tg neamt si ma deplasam in spatele unei alte masini din sesnin incetineste fara actionarea pedalei de frana si din prostie ma opresc prea aproape de el. incerc sa il depasesc dar masina cealalta vine catre mine cu spatele si se sprijina in a mea. din comoditate si nevrand sa ma cerc si sa scap cat mai repede caci celalt a zis ca am intrat in el, mergem repede la politie zic cum vrea ala si totul se termina (familia ma astepta la gratar in timpul asta). masina mea era a firmei la care lucrez si aflu cu surprindere ca nu mai era valabila asigurarea (iau amenda aferenta + ca nu am pastrat distanta), celalat zice ca el si-o face pe CASCO si merg inapoi la gratar sa ma bucur de wk. peste vreo 3 zile primesc telefon ca cei de la CASCO nu vor sa ii faca masina si sa ii dau asigurare. eu de la firma nu am primit asigurare pt ca un bou de acolo a uitat sa o faca.
ce se poate intampla, adica in cazul in care o sa fiu dat in judecata desi pacubele sunt infime masini abia s-au sprijinit una de alta la mine (avand culoarea argintiu) nici nu se vede dar la el se ved 2-3 zgaraituri .... daca era masina mea aveam asigurare 100 % dar asa nu stiu ce sa zic ... stiu ca era obligatia mea sa verific cand ma urc la volan daca am sau nu asigurare ulei etc... dar totusi ...
si inca o intrebare daca ma da in judecata si eu nu mai recunosc ca e greseala mea caci v-am zis am sper ca scap repede si ma duc inapoi la gratar am vreo sansa?
voi pierde sa zicem in instanta voi fi nevoie sa ii schimb spoilerul spate sau doar sa il vopsesc... nu am mai avut si nici auzit de accidente atat de stupide...