avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate OlteanuCoca

Activitate OlteanuCoca

Răspuns la discuția Mostenire, testament
Multumesc pentru raspuns.
Tatal meu a decedat in iulie 2012. A intocmit un testament la notar prin care imi lasa mie casa si curtea.Mentionez ca mai am trei frati iar succesiunea nu a fost dezbatuta. Ce valoare are acest testament in fata legii ?
Va multumesc.
Discuție salariu minim
Buna ziua .Am o mica firma de comert cu doi angajati. Din cauza problemelor economice as vrea sa reduc salariul angajatilor de la 812 la 670.Denumirea postului este 'lucrator comercial'.Angajatii sint absolventi de liceu dar nu au nici o calificare in domeniul comercial. As putea sa fac asta fara sa incalc legea ? Am citit codul muncii dar nu am inteles.Va rog sa-mi raspundeti. Va multumesc.
Răspuns la discuția asigurare RCA
Va multumesc pentru raspuns . Pina la urma problema a fost rezolvata ,asiguratorul a fost de acord.
Discuție asigurare RCA
Masina mea a fost lovita de o persoana cu asigurare RCA. Am deschis dosar de dauna la asiguratorul vinovatului , dar acesta nu vrea sa repare masina la service-ul dealerului de la care am cumparat masina.Masina mea este in garantie si as putea pierde garantia daca nu respect conditia dealerului privind service-ul. Am solicitat asiguratorului sa-mi returneze Constatarea amiabila dar acesta refuza . Va rog sa ma ajutati , nu stiu ce sa mai fac.
Familia doreste sa obtina o interdictie judecatoreasca pentru un membru al familiei care sufera de schizofrenie paranoida si care a dat in judecata citeva persoane pentru motive aberante si ameninta medicii care il trateaza si pe membrii familiei cu darea in judecata.